Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au îndrăgostit: "Tu m-ai privit cu alți ochi"

 Cruceru Cristina
.

Gina Pistol și Smiley, schimb de replici în fața tuturor. Ce au avut să-și spună cei doi îndrăgostiți? N-au mai ținut cont că-i văd oamenii de acasă și au dat cărțile pe față, în cadrul unui podcast. Cei doi au povestit cum s-au îndrăgostit unul de celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, în urma căreia a rezultat micuța lor, Josephine. Cunoscua prezentatoarea de televiziune și artistul sunt în culmea fericirii și trăiesc cele mai frumoase momente, de când a apărut pe lume fetița lor. Când nimeni nu credea că vor avea un copil, iată că Dumnezeu a făcut o minune, așa cum spune chiar cântărețul.

Gina-Pistol2-1Gina-Pistol2-1

Gina Pistol și Smiley au fost prezenți în podcastul de la PRO FM România, unde au vorbit despre fetița lor, Josephine. Aceștia spun că micuța are o energie de nedescris, că dansează și cântă cât poate. Gina recunoaște că ea este cea care se trezește în fiecare noapte, atunci când copilul lor plânge și vrea să mănânce, pe când Smiley doarme toată noaptea și petrece timp cu ea dimineața.

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe: Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, după ce a rămas însărcinată: 'Am stat doar în pat'

Citește și: Ce mesaj a primit Mădălina Ghenea de la Maye, mama lui Elon Musk. Sunt prietene de mulți ani

Citește și: Lucian Becali va deveni tată. Soția lui e însărcinată în 5 luni

Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au îndrăgostit

Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au cunoscut. Totul s-a întâmplat la un eveniment, unde participau amândoi, iar în acel moment, moderatoarea l-a văzut pe actual ei partener de viață, cu alți ochi. În urma acestei discuții, au apărut și câteva scântei între cei doi.

Gina Pistol: Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: „Mamă, ce partidă bunăt'. El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: „Mamă, ce mișto e tipul ăsta'. Ai simțit?

Smiley: Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.

Gina Pistol: Ce de-astea? Adică ce?

Smiley: Adică mă privește lumea cu alți ochi.

Gina Pistol: Care lume, Andrei?

Smiley: Uite tu m-ai privit cu alți ochi.

Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, după ce a rămas însărcinată

Gina Pistol și Smiley au povestit și clipele mai puțin frumoase, după ce au aflat că prezentatoarea este însărcinată. Asta pentru că medicii i-au recomandat să stea cât mai mult în pat, să se odihnească, pentru a nu-și pune sarcina în pericol.

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem.  (…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse sa rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea sa cred ca sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult’, a spus Gina Pistol, la PRO FM.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton