Cum a fost surprinsă Gina Pistol, însărcinată în cel de-al doilea trimestru, la cumpărături. Angajații i-au sărit imediat în ajutor

 Stamen Diana
.

Gina Pistol este însărcinată în cel de-al doilea trimestru, iar asta nu o împiedică să-și desfășoare activitățile pe care le are zi de cu zi. Abia întoarsă din vacanța din Grecia, iubita lui Smiley a mers la cumpărături.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 38 de ani, vedeta de la Antena 1 trăiește cea mai frumoasă a vieții ei. Deși medicii au spus că este dificil să mai rămână însărcinată, iată că minunea a apărut în viața Ginei Pistol.

Recent, Gina Pistol, însărcinată în cel de-al doilea trimestru, a fost surprinsă la cumpărături pentru case în zona Băneasa. Vedeta locuiește în casa lui Smiley, din Cernica.

Când credea că nu o vede nimeni, Gina Pistol a fost fotografiată de Paparazzii în timp ce se afla la cumpărături. Viitoarea mămică purta haine largi și și-a prins părul într-un coc în vârful capului. Angajații de la magazin au sărit în ajutorul graviduței și i-au cărat cumpărăturile până la mașină, după care le-au și așezat pe bancheta din spate, potrivit Click!.

Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, Gina Pistol se protejează cât de mult poate și nu a dat deloc masca de protecție jos, nici măcar atunci când se afla în aer liber.

Vedeta s-a mai rotunjit și se observă că a mai luat câteva kilograme în plus, ceea ce este perfect normal atunci când ești însărcinată.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie. Prezentatoarea este o graviduță extrem de sexy

Gina Pistol este însărcinată FOTO BlitzGina Pistol este însărcinată FOTO Blitz

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Cei doi au anunțat că vor avea o fetiță, iar Gina Pistol a și plâns și pe parcursul videoclipului, vizibil emoționată.

La rândul lui, Smiley a povestit cum a fost momentul în care a aflat că va fi tătic pentru prima dată și s-a declarat încântat de rolul în care urmează să se afle curând.

'Eu încă mai procesez informația, trebuie să schimb puțin casa, să-mi schimb puțin programul. Dar cele mai multe schimbări vor fi în viața Ginei. Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia' – a declarat Smiley, completat de Gina.

Citește și: Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

FOTO: Click!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton