Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley a devenit tătic pentru prima dată

 Stamen Diana
.

Așteptarea a luat sfârșit! Gina Pistol a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă, iar Smiley este cel mai fericit tătic. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a așteptat cu mare nerăbdare să-și țină bebelușul la piept.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

UPDATE: Smiley a făcut primele declarații de când a devenit tătic. El le-a spus fanilor că Gina Pistol a născut în seara de 9 Martie și le-a arătat și câteva imagini de când prezentatoarea tv se pregătea să meargă la spital.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: Am devenit parinti!'. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta.
Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai sus imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare! (Mai multe imagini gasiti in linkul din BIO)', a scris Smiley, pe pagina de Instagram.

Gina Pistol a născut o fetiță și a fost extrem de emoționată când a intrat în sala de operație. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată, iar Smiley se simte cel mai norocos bărbat. Gina Pistol a născut prin cezariană, iar totul a decurs așa cum era normal. Surse din anturajul cuplului au confirmat informația în exclusivitate pentru VIVA!: „Are 3.2 kg și 51 centimentri”.

Gina Pistol a născutGina Pistol a născut

Smiley nu a putut asista la nașterea fetiței sale, pentru că din cauza pandemiei, regulile sunt foarte stricte în spitale în această perioadă. Artistul așteaptă cu mare nerăbdare ca fetele lui să vină acasă.

Citește și: Cum a început relația dintre Smiley și Gina Pistol: 'Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală'

Citește și: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol: „Nu exclud!”

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină: „Oare mai scap de ele?”

Citește și: Cum a amenajat Gina Pistol camera fetiței. Primele imagini

Gina Pistol a născut o fetiță

Acum, vedeta își poate ține bebelușul la piept, după ce a așteptat nouă luni cu atâta nerăbdare. Gina Pistol și-a dorit mult să rămână însărcinată, iar minunea s-a întâmplat, deși medicii i-au spus că nu poate avea copii.

În momentul în care a anunțat că este însărcinată, Gina Pistol a povestit că nu s-ar fi gândit nicio clipă că va avea un copil. 'Mie doctorii nu mi-au dat șanse să rămân însărcinată. Eu credeam că sunt obosită sau că am o dereglare hormonală, munceam foarte mult în perioada aia.', a povestit vedeta.

Gina Pistol a născut acum o fetiță perfect sănătoasă și se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de ea. 'Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumatătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată. Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulăVrem să numim fetița… Regina' (glumește) – a declarat Gina.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton