Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, o nouă despărțire cu scandal! Artistul amenință: "Dacă nu se potolește, ne vedem la tribunal. Nu mă cobor la nivelul de mahala"

 Cica Cristina
.

Se încing spiritele în relația Gheorghe Turda-Nicoleta Voicu! Cei doi ar putea ajunge inclusiv în fața unui judecător, din pricina afirmațiilor artistei de muzică populară, care l-au înfuriat din cale-afară pe interpret!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Despărțire cu scântei! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu sunt din nou în scandal. Nici nu s-au împăcat bine, că a început un adevărat război între cei doi, după ce interpretul de muzică populară s-a înfuriat din cauza faptului că fosta lui parteneră a oferit detalii despre relația lor.

Mai mult, acesta i-a adresat o notificare fostei sale iubite, fiind hotărât chiar să meargă mai departe!

Citește și: Apariție rară, în public! Cum a fost surprinsă Maria Băsescu, la cumpărături:cum s-a îmbrăcat când s-a dus la supermarket

'Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate asa ceva.', a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Citește și: Detalii de culise! Calina a părăsit competiția Bravo, ai stil! cu certuri.Cum a încercat concurenta să intre pe sub pielea juraților

Gheorghe Turda: „Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală”

Vizibil iritat și enervat la culme de comportamentul fostei sale partenere, Gheorghe Turda susține că i-au fost înșelate așteptările în ceea ce o privește pe Nicoleta Voicu și nu s-ar fi gândit nicicând că va veni cu astfel de declarații cu privire la relația lor.

'Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă. Revenirea a fost din partea amândurora pentru că și ea a simțit nevoia să mă revadă și eu, dar a doua zi după ce a fost o liniște frumoasă, a început să zgândăre și să reproșeze de niște relații de-ale mele pe care nu le am. Eu am prietene și prieteni pe Facebook, am sute de mii de oameni care mă apreciază și mă cunosc.', a conchis el.

Citește și: Ricky Martin a mărturisit momentul în care și-a dat seama că este gay. S-a îndrăgostit de un actor faimos:„Am văzut filmul de 8 ori la rând'

Reamintim că Nicoleta Voicu anunțase că mai acordă o șansă relației cu Gheorghe Turda, venind apoi cu declarații absolut suprinzătoare: ‘În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu. Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată, a declarat Nicoleta Voicu.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată:„Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin' / EXCLUSIV

Gheorghe-Turda-1-2Gheorghe-Turda-1-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton