Gheorghe Turda, dezvăluiri despre Ștefan Bănică, din timpul turneelor din străinătate: ”Era foarte exigent”

 Cruceru Cristina
.

Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri picante despre bunul său prieten, regretatul artist Ștefan Bănică. Cântărețul de muzică populară și Bănică au avut o prietenie de durată și foarte strânsă. Acesta s-a stins din viață la 61 de ani, însă nimeni nu l-a uitat, cu atât mai puțin, bunii lui prieteni. Ce a scos la iveală Gheorghe Turda despre Ștefan Bănică, la 27 de ani de la moartea acestuia?!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda și Ștefan Bănică au avut o prietenie de lungă durată. Celebrul cântăreț de muzică populară a vorbit despre regretatul său prieten, la 27 de ani de la moartea acestuia. Interpretul a făcut dezvăluiri picante din turneele din străinătate, unde mergea cu Ștefan Bănică. Acesta a povestit cu foarte mult umor despre multe dintre peripețiile lor, de peste Ocean.

Gheorghe-TurdaGheorghe-Turda

Acesta a povestit cum a fost cu regretatul Ștefan Bănică, în America și în Canada, în turnee. Cei doi au colaborat mult, prin anii 80.

'Am fost cu Ștefan Bănică și în America și în Canada, dar și în țară, în turnee, am colaborat mult împreună, în anii 80. Ștefan era foarte exigent la scenă, voia să fie lumina în anume fel, toată lumea să fie punctuală, respecta publicul, avea glume mai cu perdea. Totuși, era cel mai comod de lucrat cu el pentru că toți știam ce voia exact, nu ca alții. Ștefan Bănică a jucat și în piesele lui Caragiale, a fost genial. Trebuie să recunosc că era un adevărat profesionist', a povestit Gheorghe Turda, pentru ego.ro

Citește și: Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda: 'Să îi dea Dumnezeu cât mai multe cântări'

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, despre averea Ionelei Prodan: „Să ia exemplu de la mama mea…”

Citește și: Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după ce a cântat la nunta lui Florin Salam: „Am văzut asta în gesturile lor”

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu e confundată mereu pe stradă cu Dana Rogoz: „Mă tem că…'

Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri picante despre Ștefan Bănică

Solistul de muzică populară a povestit și un episod, care a avut loc tocmai în America. Gheorghe Turda i-a făcut o farsă de zile mari lui Ștefan Bănică, iar reacția acestuia a fost una pe măsură.

'Lui Ștefan Bănică nu îi plăcea nici să fie păcălit la bani și nici să i se facă farse. Ce s-a mai supărat, într-o zi! Făceam spectacole în Canada și în America, dar el nu voia să meargă cu microbuzul, alături de mine, de impresar și de Horia Moculescu, a dorit să ia un avion mic, particular. Noi am ajuns înaintea lui și ne-am ascuns după niște stâlpi.

Când a coborât și s-a văzut singur, acolo, pe acel aeroport mic, uitat de lume, deși noi i-am promis că îl vom aștepta, Ștefan a început să înjure în limba noastră românească și să ne strige: 'Unde sunteți, măi?'. Am apărut cu toții, repede, l-am cam speriat!'. Avea și un suflet mare, le dăruia tuturor din puținul lui: 'Dacă avea o bucată de pâine, o conservă, împărțea cu toată lumea', a mai spus solistul, pentru sursa citată.

Ce spune Gheorghe Turda despre Ștefan Bănică Jr.

Gheorghe Turda și-a spus părerea și despre fiul regretatului Ștefan Bănică. Solistul de muzică populară susține că Ștefan Bănică Jr. a moștenit multe lucruri frumoase și bune de la tatăl lui.

'Îl știu mai mult de pe scenă, am o impresie foarte bună despre el, ca artist, ca om. A moștenit multe calități de la tatăl lui, ca actor, ca solist. Îmi place cum a mixat cântecul în duet cu tatăl lui, acel videoclip cu imagini din arhivă. Nu pot spune că Ștefan Bănică Jr are voce mai bună decât cea a tatălui său, pot spune doar că vocea lui este mai tinerească, spre rock, iar seniorului îi plăcea mai degrabă muzica lăutărească. Am filmat multe programe de divertisment împreună. Pe amândoi i-au iubit femeile la nebunie. Ambii, frumoși, talentați și șarmanți', a mai spus Gheorghe Turda, conform ego.ro

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton