Gestul surprizător făcut de George Burcea, de ziua Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

 Cica Cristina
.

George Burcea și Andreea Bălan se află în plin proces de divorț! Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum trăiesc povești de dragoste diferite. Se pare că au îngropat securea războiului, de dragul fetițelor. Dovada că au făcut pace stă și în ultimul gest făcut de George Burcea cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Iată ce mesaj i-a transmis!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan divorțează, însă lucrurile par că s-au așezat în ceea ce-i privește. Relația celor doi pare că s-a îmbunătățit, de dragul celor două fetițe, Ella și Clara. Foștii parteneri și-au refăcut și viețile, George Burcea alături de Viviana Sposub de la Ferma, iar Andreea Bălan alături de Tiberiu Argint, cu toate că până acum nu au oficializat relația.

Mesajul lui George Burcea pentru Andreea Bălan

Un semn că relația dintre ei s-a amelioarat considerabil ar fi și gestul făcut de George Burcea, care nu a uitat de ziua de nume a mamei fetițelor lui. Actorul i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare cu ocazia Sfântului Andrei și a postat și o fotografie cu fosta soție.

„La mulți ani, Andrei și Andreea.', a scris George Burcea într-un story cu o fotografie cu Andreea Bălan și fetițele sale.

Citește și: Surpriză! George Burcea nu locuiește cu Viviana, după divorțul de Andreea Bălan:”Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul”

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:”Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit”

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:”Nu îmi vine să cred că…”

Andreea Bălan încă poartă verigheta

La un an de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a fost surprinsă purtând verigheta. Cu toate că este într-o altă relație, fanii au observat într-o fotografie că artista încă poartă „acel inel”.

Totuși, Andreea Bălan susține că la acest moment se simte fericită și liniștită.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine', a declarat Andreea Bălan.

Și în cazul lui George Burcea, fanii au observat că actorul nu și-a dat jos un inel, despre care credeau că este verigheta, nici pe parcursul competiției Ferma, nici când s-a mutat cu Viviana Sposub, în perioada în care a fost infectați cu noul corornavirus.

George Burcea a pus, însă, punct tuturor speculațiilor. A postat un story pentru a ilustra că verigheta de la nuntă și inelul pe care îl poartă mereu sunt total diferite: „Verighetă pierdută', a scris el.

Unde locuiește George Burcea

Necazurile nu i-au ocolit pe cei doi îndrăgostiți, care au contractat noul coronavirus. Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat împreună în perioada de izolare și mulți s-au întrebat dacă au continuat să stea împreună. Actorul a lămurit că, în prezent, locuiește la prietenul și nașul fiicei sale, Clara.

În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infecta și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu„,a spus George Burcea pentru Click!.

Andreea-Balan-George-Burcea-1Andreea-Balan-George-Burcea-1

Cât de des iși vede George Burcea fetițele

Actorul și-ar vizita săptămânal fetițele, susținând că nimic nu îl poate opri să-și viziteze fiicele.

Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru„, a mai spus George Burcea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton