Gestul fabulos pe care l-a făcut Mihai Constantinescu pentru Misty. Abia acum s-a aflat: ”Mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca”

 Oana Popoiag
.
moartea lui Mihai Constantinescumoartea lui Mihai Constantinescu

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus durere în sufletele multora, printre cei mai afectați fiind Misty și Keo. Cuplul avea o legătură foarte apropiată cu regretatul artist, care le-a botezat fetița. Misty a dezvăluit într-o declarație emoționantă gestul pe care Mihai Constantinescu l-a făcut pentru ea în cele mai grele momente din viață.

Moartea lui Mihai Constantinescu i-a afectat foarte tare pe Keo și Misty, care au fost foarte apropiați de regretatul artist. Atât de apropiați, că acesta le-a botezat fetița acum în vârstă de aproape 2 ani, Ayra.

Mihai Constantinescu i-a luat apărarea lui Misty în cel mai greu moment

Misty și-a deschis sufletul în social media și a făcut o mărturisire nu doar emoționantă, ci și relevatoare despre Mihai Constantinescu, care i-a fost aproape acesteia în cele mai dificile momente. Este vorba despre scandal survenit după despărțirea lui Keo de Andreea Bălan.

'Mihai mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca, deşi nici nu mă cunoştea încă… Mi-a spus, mai târziu când ne-am cunoscut, ca el a simtit ca sunt o fată cu suflet bun si ca merit să fiu iubită de Cosmin si fericită cu el. L-am iubit si l-am apreciat enorm. De mică, cântam Iubiţi şi câinii vagabonzi, O lume minunată'… si ce copil Nu îi cunoştea cântecele? Ca mai târziu să fiu în familie cu Mihai, să am onoarea în viata, de a-l avea ca nas pentru fetiţa mea…Ne este foarte greu sa vorbim despre el la trecut… Încă nu ne vine să credem şi îmi pare nespus de rău ca a plecat asa devreme…', a dezvăluit Misty despre nașul de botez al fetiței sale.

Foto: Facebook

Citește și:

Connect-R, confesiune șocantă în direct. Artistul a recunoscut cea mai mare greșeală a tinereții lui: 'Aveam 20 și un pic de ani…'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton