Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, oferă o lecție de viață tuturor. A donat o parte din banii primiți: "Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie?"

 Cica Cristina
.

Sergiu, bărbatul care a mers călare până la maternitate pentru a-și vedea soția care a născut, demonstrează că este un om simplu, dar cu suflet mare. Gestul său, de a dona o parte din ajutorul primit, impresionează pe oricine.

sergiu-1-1sergiu-1-1

Suntem în plină pandemie de coronavirus, numărul deceselor a crescut simțitor, statisticile sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Tocmai în mijlocul acestor evenimente tulburătoare avem prilejul de a ne da seama că există oameni nobili, cu un suflet cu adevărat mare. Sergiu constituie un astfel de exemplu.

În ciuda poveștii sale de viață, care nu este cea mai fericită, el și-a păstrat valorile intacte și ne oferă o lecție de viață tuturor. Tânărul din Iași ne demonstrează că banii nu sunt totul în viață, că omenia valorează mai mult decât orice avere.

Citește și: Cătălin Moroșanu se oferă să îl ajute pe tânărul din Iași, care a venit călare la maternitate: „O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață”

Pentru că locuiește într-o locuință improvizată, Cătălin Moroșanu s-a decis să îi ofere o mână de ajutor. A fost deschis un cont bancar pe numele lui și banii au început deja să se strângă.

Astfel, tânărul a decis să nu păstreze donațiile doar pentru el, ci să ofere și celor care mai au nevoie de ajutor din puținul lui. Modestie, altruism, empatie sunt doar câteva dintre atributele ar putea fi asociate cu imaginea lui Sergiu.

Sergiu: „Nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora', a declarat Sergiu pentru bzi.ro.

Sergiu a oferit câteva pachete cu mâncare unei familii sărace și a cumpărat o rețetă unui bătrân fără posibilități.

Citește și: Dragoste în vremea coronavirusului!Cine este tânărul din Iași care a plecat călare să-şi vadă soţia la maternitate și cum arată norocoasa femeie

'Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân! A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie? Nu pot să nu fiu așa… Am mers și cu un bătrân și am cumpărat o rețetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit', a mai spus el.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Adrian Streinu-Cercel vine cu noi sfaturi esențiale despre cum ne putem feri de coronavirus:'În casă fac curat cu masca pe figură'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton