George de la Insula iubirii va deveni tată pentru prima dată. Cine este mama copilului

 Stamen Diana
.

George de la Insula iubirii va deveni tată pentru prima dată. Ispita masculină a fost invitat în platoul de la 'Xtra Night Show', unde a dat marea veste, dar a dezvăluit și cine este mama copilului.

Surpriză de proporții pentru fanii Insula iubirii. Ispita masculină, George, va deveni tătă pentru prima dată în câteva luni. Bucuria este imensă pentru acesta și a dezvăluit că va avea o fetiță. Numele pe care i l-a ales bebelușului este unul special.

Maică-sa l-a gândit şi mi l-a propus. Nu există pe nicăieri. Este un nume special. Prima dată am vrut să îi punem numele de Sara sau Sahara şi aşa am zis să îi punem Zahara.

George Zănoagă

George de la Insula iubirii a ținut ascuns faptul că va deveni tată, iar în doar câteva luni își va putea ține fetița în brațe. Ispita masculină este foarte discret atunci când vine vorba despre relațiile sale.

Cine este mama copilului lui George de la Insula iubirii

George de la Insula iubirii va fi tată pentru prima dată și își va lua adio de la participarea în emisiune. Bărbatul a povestit la Xtra Night Show că femeia care îi va aduce pe lume primul copil este mai mare decât el, iar relația lor a început atunci când el s-a întors din Thailanda.

Noi ne ştim de foarte mult timp, de ani buni de zile, ea este puţin mai mare decât mine. Înainte de Insulă, ieşeam în grupuri comune, dar nu ne duceam spre ceva serios. Însă după ce am venit din Thailanda, ne-am combinat. Ea este destul de matură ca să înţeleagă de ce m-am dus acolo, iar în timpul emisiunii nu aveam relaţie.

George Zănoagă

Citește și: Scene interzise la Insula iubirii. În ce ipostaze a apărut George

FOTO: Facebook

George-de-la-Insula-iubirii-1George-de-la-Insula-iubirii-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton