George Burcea și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma. Imaginile care vor stârni mari controverse

 Stamen Diana
.

Noul sezon al show-ului de la ProTV vine cu scene de neimaginat. George Burcea și Viviana Sposub, sărut total neașteptat la Ferma, iar imaginile au stârnit mari controverse.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Un sărut între George Burcea și Viviana Sposub la Ferma va stârni mare vâlvă printre telespectatori. Show-ul de la ProTV va începe marți, 8 septembrie, iar în promo pot fi văzute imagini incendiare cu ce se va întâmpla în acest sezon.

Acum rămâne de văzut dacă George Burcea și Viviana Sposub vor forma un cuplu sau un sărut la Ferma nu a însemnat nimic pentru ei. Cei doi nu ar fi primul cuplu format în această emisiune, pentru Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în emisiune și au ajuns să se căsătorească.

Citește și: Cum comentează Andreea Bălan zvonurile că George Burcea o va acuza de infidelitate, la procesul de divorț: „Noi suntem despărțiți de 8 luni și fiecare este liber să…”

Aflat în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, George Burcea surprinde cu acțiunile pe care le face la Ferma. Actorul știe despre relația fostei sale soții și pare că și el este pe cale să-și refacă viața.

George-Burcea-Viviana-Sposub-sărut-FermaGeorge-Burcea-Viviana-Sposub-sărut-Ferma

Rămâne de văzut ce a însemnat acest sărut pasional între George Burcea și Viviana Sposub în următoarele episoade de la Ferma. Cu siguranță, Andreea Bălan nu se va simți confortabil să-l vadă pe tatăl fetițelor sale în astfel de ipostaze la TV.

Citește și: George Burcea, surpriza de la Ferma: „Am săpat, am muls vacile și oile, am dat cu var și cu vopsea, am călcat rufele și am cusut'

Câți bani a primit George Burcea să apară la Ferma

Potrivit unor surse Cancan, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ‘suferință’. Actorul ar câștiga în urma participării la Ferma în jur de 800 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în emisiune.

Andreeei Bălan nu i-a convenit absolut deloc faptul că George Burcea intră în Ferma și ar fi făcut presiuni să-l scoată din emisiune, potrivit acelorași surse.

Citește și: Se complică divorțul Andreei Bălan de George Burcea: „El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton