George Burcea merge săptămânal să-și viziteze fetițele. Andreea Bălan se descurcă cu greu în rolul de mamă singură: ”Mă trezesc de trei ori pe noapte”

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, însă cei doi vor fi legați întotdeauna de cele două fetițe. Ella și Clara au nevoie și de o figură paternă în viața lor, iar actorul încearcă să fie cât mai mult alături de ele, deși nu mai locuiesc în aceeași casă.

Deși este pandemie de coronavirus, George Burcea nu a mai rezistat să stea departe de fetițele sale. Micuțele se află în autoizolare alături de Andreea Bălan și mama sa, în vila de lux a vedetei.

La un moment dat, artista nu-l mai lăsa pe George Burcea să vină în casa ei, pentru că își dorea ca micuțele să fie protejate. Andreea Bălan stă în autoizolare de mai bine de două săptămâni.

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a rămas o mamă singură și se descurcă așa cum poate. Artista are noroc că mama ei este alături de ea și o ajută de fiecare dată când are nevoie.

„Stăm în casă de 20 de zile și nu e ușor deloc. E greu să găsim tot felul de activități cu fetele. Seara, la băiță, sunt doar eu cu mama. Dimineața mai vine o bonă, doar câteva ore. Eu încă mă trezesc de trei ori pe noapte cu Clara, să-i dau lapte. Nu e ușor deloc. Eu stau încontinuu cu Clara noaptea', a povestit Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.

George Burcea vine în fiecare săptămână să-și vadă fetele

Actorul vine în fiecare săptămână să le vadă pe Ella și Clara. Micuțele sunt foarte fericite atunci când alături de ele este tatăl lor. Se pare că George Burcea nu contribuie financiar la creșterea micuțelor, el nevând o sursă de venit sigură în aceste momenete, precizează sursa mai sus citată.

Chiar dacă situația dintre el și Andreea Bălan este tensionată, George Burcea lasă la o parte orgoliul și se bucură să fie alături de fetele lui. Ella, fiica cea mare, are o relație foarte apropiată cu tatăl ei și de fiecare dată întreabă de el, atunci când acesta nu este acasă.

Citește și: Ce pensie alimentară va plăti George Burcea fetițelor sale, după divorțul de Andreea Bălan: 'Pentru fiecare copil…'

FOTO: Facebook, Instagram

george-burcea-a-povestit-momentele-de-cosmar-in-care-andreea-balan-era-in-sala-de-nasteri-1d-1george-burcea-a-povestit-momentele-de-cosmar-in-care-andreea-balan-era-in-sala-de-nasteri-1d-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton