George Burcea a mărturisit motivul pentru care nu i-a spus Vivianei Sposub "Te iubesc", la Ferma: "Am fost total depășit"

 Cica Cristina
.

Viviana Sposub l-a luat prin surprindere pe George Burcea când i-a spus pentru prima oară „te iubesc” la Ferma. Actorul nu i-a răspuns la momentul respectiv cu un „și eu te iubesc”, iar acum a dezvăluit și motivul pentru care nu a avut replica mult așteptată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub i-a luat pe toți prin surprindere și chiar și pe George Burcea când și-a pus sentimentele pe tavă și i-a transmis că îl iubește.

Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!„, i-a spus Viviana iubitului ei, George Burcea.

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc' lui George Burcea când el a abandonat Ferma.Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Mai mult, Viviana i-a repetat iubitului ei că îl iubește și când s-au văzut față în față, înainte ca George Burcea să ia decizia de a se retrage după problemele de sănătate întâmpinate.

Totuși, la acel moment el nu a i-a oferit răspunsul pe măsură partenerei sale. Mulți se așteptau la un „și eu te iubesc”, care însă nu a venit la Ferma. George Burcea a lămurit la Vorbește Lumea ce s-a întâmplat atunci și de ce nu i-a spus iubitei sale cuvintele mult așteptate, cu toate că sentimentele erau reciproce, precum a spus chiar el.

Citește și: Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie de ziua ei:„Suntem împreună din liceu și te iubesc azi și mai mult'

George Burcea: „Îi spun acum te iubesc

A fost o surpriză totală pentru George Burcea, însă a pus totul pe seama zilei copleșitoare și veștilor îngrijorătoare pe care le-a primit la momentul respectiv. Totuși, acum și-a luat revanșa și i-a spus partenerei sale că sentimentele îi sunt împărtășite.

„Nu mă așteptam să îmi zică te iubesc. Eu nu i-am zis atunci te iubesc, dar îi spun acum – „Te iubesc”. Erau foarte multe gânduri, cu doctori, a fost o zi ciudată. S-a terminat cu vestea că Viviana pleacă acasă. Am fost total depășit. Ma bucur că am cunoscut-o pe Viviana, este o fată foarte puternică. Îmi doresc sa ne găsim liniștea, să ne găsim drumul, să construiesc lucruri alături de omul minunat de lângă mine. În Ferma am turnat temelia”, a spus George Burcea.

La rândul ei, Viviana Sposub a ținut să precizeze că George Burcea este primul bărbat căruia i-a rostit cuvintele magice.

Citește și: Carmen de la Sălciua reacționează, după ce Bianca Drăgușanu i-a spus că este „penibilă cu diplomă'.Schimb dur de replici, între cele două

A fost prima data cand am zis unui bărbat te iubesc. S-a legat o conexiune foarte frumoasă între noi acolo„, a transmis Viviana la Vorbește Lumea.

Cum se simte acum George Burcea

În ceea ce privește starea sa de sănătate, George Burcea a dat asigurări că este bine și a povestit și cum a ajuns în situația respectivă.

„Sunt bine din punct de vedere medical. Mușchii sunt bine, spatele e bine. Nu aveam probleme cu spatele înainte de Ferma. Prima dată am avut dureri după ce am cărat o oaie în spate, și apoi dupa duelul cu Paulică (n.r. Diaconescu). Medicii mi-au spus că pentru binele meu, pentru viitorul meu, ar fi mai bine să mă retrag. Să nu mai car mai mult de 4 kg per brat. Puteam să rămân cu o durere cronică pe toată viața. Îmi doream să fiu sanatos”, a spus George Burcea despre plecarea de la Ferma.

Citește și: Chef Sorin Bontea spune adevărul despre relația cu Răzvan Fodor și cu Speak, după Asia Express:„El e nașul, iar eu le gătesc la nuntă'/ EXCLUSIV

Ana-Maria-Ababei-fermier-șefAna-Maria-Ababei-fermier-șef

La Ferma nu se putea bucura de repaos căteva zile, iar riscurile ar fi fost mult prea mari. Astfel, a luat decizia de a o lăsa pe Viviana Sposub în locul lui și nu a regretat decizia.

Viviana Sposub: „Ferma nu va mai fi la fel fără George”

'Ferma nu va mai fi la fel fără George'! Cuvintele spuse de Viviana Sposub la finalul unei zile în care a trăit cele mai neașteptate emoții sintetizează gândurile multor fermieri în acest moment!

Atmosfera din casă este una foarte încărcată după ziua de ieri, când Ana Maria Ababei a câștigat duelul și a devenit fermier șef, alegând să-i pună servitori pe Gabriel Toader și Elena Chiriac. Iar astăzi lucrurile nu se vor calma deloc! După o trezire bruscă la realitate, Viviana va declara că are nevoie de puțin timp pentru a-și reveni din șoc: 'Am dormit pe paie în amintirea lui George'.

Concurenții vor avea parte de o probă surprinzătoare: vor trebui să-și confecționeze haine din ceea ce găsesc în Ferma! Așa că vor trebui să demonstreze că nu doar muncesc cu ceea ce au la îndemână, ci se descurcă să și confecționeze cele mai provocatoare outfit-uri. Rezultatul final va aduce și priviri aruncate pe furiș, dar și replici amuzante, precum cea spusă de Anna Lesko către unul dintre colegi: 'Ești comestibil în momentul de față'.

Conflictele vor reapărea și-l vor avea tot pe Gabriel Toader în centrul atenției! Muncitor și dornic să demonstreze că-și merită locul în competiție, acesta va încerca să sublinieze faptul că Elena, cealaltă servitoare a săptămânii, nu-și face deloc treaba și profită de ajutorul celorlalți colegi!

Sursa foto: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton