George Burcea a dormit două luni în mașină, în fața blocului în care stă Viviana Sposub: "Am locuit pe stradă"

 Cica Cristina
.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la Ferma, iar relația care s-a înfiripat în cadrul competiției continuă de luni buni și afară. Relația lor este cât se poate de serioasă, dovadă stând declarațiile de dragoste pe care cei doi și le-au tot făcut pe rețelele de socializare. Fostul partener al Andreei Bălan a dezvăluit acum un detaliu din trecutul lui, mai puțin știut până acum. Totul are legătură cu Viviana Sposub.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub sunt din Botoșani. Cei doi au locuit în același oraș și deja și-au cunoscut reciproc persoanele dragi din familie. Acum, fostul partener al Andreei Bălan a vorbit despre o experiență mai puțin plăcută din viața lui și a povestit că, fără să știe, și-a dat seama de un detaliu în legătura cu actuala lui iubită.

George-Burcea-Viviana-Sposub-1George-Burcea-Viviana-Sposub-1

George Burcea: „Am stat două luni în fața blocului Vivianei'

Pe când era un adolescent și avea 15 ani, George Burcea ar fi fost păcălit de niște prieteni în legătură cu un loc de muncă. Astfel, o perioadă a fost nevoit să locuiască în stradă. Timp de două luni a dormit într-o mașină veche. Surpriza a fost că autoturismul ar fi fost parcat chiar în fața blocului în care Viviana Sposub locuia cu părinții ei.

Din întâmplare, m-am întâlnit cu un băiat, vreo 20 de ani și cărare pe mijloc. El venea la bunica, în fiecare vară. Mi-a spus că are o garsonieră, pentru care cerea aproape cât un salariu de la vremea aia. În fiecare seară furam pepeni, dimineața furam pâine. I-am spus că am nevoie de un loc de muncă. M-am angajat cu 250 de lei pe lună la pavaje. După ce făceai pavajele alea, dacă se crăpau dalele, îți scădeau banii și nu mai luai niciun ban.

Am stat la el, îi plătisem și mi-a dat țeapă. Mi-a luat și casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe stradă, un alt prieten mi-a zis că are o mașină veche și am stat două luni de zile în mașina aia, chiar în fața blocului Vivianei', a povestit George Burcea, potrivit cancan.ro.

George Burcea și-a dorit de mic să devină actor

George Burcea a mai povestit că de când era mic și-a dorit să devină actor.

Eu nu sunt celebru, Eram în anul 1999, la Puțureni, județul Botoșani, cu bunicii mei și sora mea mai mare. Era un serial care se numea Sunset Beach. În fiecare seară, prindeam TVR 1. După ce vedeam acel serial, ieșeam în mijlocul străzii. Eram noi și câmpul, mă învârteam în cele patru puncte cardinale și spuneam așa: ‘Meg, Ben, vă iubesc și într-o zi o să fiu ca voi! Aveam vreo 10 ani.', a mai povestit celebrul actor.

Citește și: Procesul continuă!De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea:'Chiar mă văd măritată'

Citește și: Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea:”După ce l-am sărutat, nu l-am mai văzut o săptămână”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

George Burcea: „Nu a fost nimic sexual de la început’

George Burcea povestea la începutul relației că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.’, povestea George Burcea la începutul relației.

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu

Viviana Sposub ne-a dat detalii în exclusivitate, în urmă cu câteva luni, despre relația cu George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției, ne-a povestit Viviana Sposub.

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!, a mai povestit fosta concurentă de la Ferma.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton