Gata cu petrecerile-monstru! Cel mai excentric milionar italian, Gianluca Vacchi, va deveni tată. Iubita lui e cu 30 de ani mai tânără

 Oana Popoiag
.

Playboy-ul italian Gianluca Vacchi, care a cunoscut celebritatea prin mișcările sale de dans nemaivăzute, va deveni pentru prima dată tată la 52 de ani. Milionarul obișnuit cu petrecerile-monstru și viața opulentă a anunțat că frumoasa lui iubită, cu aproape 30 de ani mai tânără, va aduce pe lume un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vine o vreme când orice playboy vrea să se așeze la casa lui. Chiar dacă unii fac această mișcare mai târziu în viață, așa cum este cazul milionarului italian Gianluca Vacchi, care a devenit viral în urmă cu câțiva ani grație mișcărilor sale de dans și a femeilor frumoase aflate permanent în jurul său.

Gianluca Vacchi, tată la 52 de ani. Iubita este cu 27 de ani mai tânără

Gianluca Vacchi a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că va deveni tată la 52 de ani. Aleasa lui este mult mai tânăra Sharon Fonseca, o frumusețe din Venezuela, ce lucrează ca jurnalistă, model și actriță.

'Astăzi este Ziua Mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon. Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom fi părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu', a anunțat omul de facaeri italian pe pagina sa de Instagram.

Cine este Gianluca Vacchi, milionarul excentric care a cucerit Instagramul

Gianluca Vacchi este un milionar italian, celebru pentru stilul de viață excentric, petrecerile luxoase și femeile frumoase din jurul său. Un adevărat playboy, Gianluca a devenit viral în urmă cu câțiva ani, după ce a început să-și etaleze pe Instagram aptitudinile de dansator amator.

Omul de afaceri a muncit din greu de la vîrsta de 25 de ani, când a preluat afacerile familiei, și până la 45 de ani, când a decis să se retragă din mediul de business și să se concentreze pe un stil de viață hedonist. De atunci, nu face decât să se bronzeze, să dea petreceri interminabile, să se iubească cu femei mult mai tinere și să posteze mereu pe Instagram, unde are peste un milion de urmăritori.

Gianluca-Vacchi-si-iubitaGianluca-Vacchi-si-iubita

Foto: Instagram

Citește și: Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton