Gami de la 5GANG nu uită de respect, chiar dacă e faimos. Ce sfaturi i-au dat părinții vlogger-ului de 17 ani

 Stamen Diana
.

La doar 17 ani, Gami a reușit să bifeze foarte multe reușite în cariera lui de vlogger. Tânărul a devenit și mai cunoscut, după ce a intrat în trupa 5GANG. Gami a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit deschis într-un interviu despre lucruri pe care le abordează mai puțin pe YouTube.

Deși nu a împlinit încă vârsta majoratului, Gami are niște principii foarte bine definite. Vloggerul este idolul multor copii și adolescenți, iar întotdeauna trebuie să aibă grijă la mesajul pe care îl transmite.

Gami, Andrei Gavril pe numele său din buletin, este faimos, dar ce este de apreciat că nu a uitat de respect. Faima nu l-a schimbat pe tânărul vlogger și tratează oamenii din jurul lui cu stimă indiferent de statutul acestora.

'Un lucru important pe care l-am învățat până acum este respectul. Încerc să respect cât mai mult persoanele din jurul meu. Încerc să nu fac diferențe între oameni. Îi respect pe toți cam în mod egal', a declarat Gami.

Când ești vlogger trebuie să ai multe idei, dar și să iei decizii pe moment. Gami a povestit unul dintre cele mai neașteptate lucruri pe care le-a făcut pentru canalul său de YouTube.

'Cel mai neașteptat lucru pe care l-am făcut până acum pentru un vlog a fost să plec cu Dorian Popa la Craiova, pentru a-i face o farsă lui Selly. Mă văzusem cu el o dată în viață și mi-a dat mesaj pe Instagram să-i dau numărul meu. M-a sunat și mi-a zis să plecăm la Craiova și am plecat', a mai spus tânărul.

Citește și: Irina Deaconescu nu a fost susținută de nimeni când a început să posteze pe YouTube:'Selly îmi spunea că visez foarte mult'

Ce sfaturi a primit Gami de la părinții lui

Nu este ușor ca la 17 ani să fii celebru, pentru că responsabilitățile nu sunt atât de ușoare precum vă imaginați. Gami a dezvăluit ce sfaturi a primit din partea părinților lui, sfaturi de care el chiar ține cont.

'Cel mai bun sfat pe care l-am primit de la părinți a fost să nu mă intereseze de părerea altora și să nu mă compar cu nimeni. Singura competiție sunt eu', a mărturisit Gami.

Tânărul vlogger a vorbit și despre cea mai mare frică a sa. Gami nici nu vrea să-și imagine cum ar fi dacă ar rămâne singur, dacă nu ar avea prieteni sau oameni cu care să comunice.

'Cea mai mare frică a mea este frica de a nu rămâne singur. Niciodată nu aș vrea să rămân niciodată singur, fără nimeni în jurul meu, fără să pot să sun pe cineva', a mai spus vloggerul.

Citește și: Vlogger-ul Selly și-a îndeplinit dorințele din copilărie:”Am un job care presupune editat, puțin vorbit în fața camerei, puțină actorie”

FOTO: Instagram

Gami-1Gami-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton