Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total: a slăbit și pare mai tânără

 Cica Cristina
.

Gabriela Spanic s-a numărat printre cele mai iubite actrițe de telenovele. După ce mulți au spus că și-a distrus chipul din cauza operațiilor estetice, vedeta pare că și-a revenit în ultima perioadă. Parcă a întinerit și arată mult mai bine, la 46 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Spanic este într-o formă fizică de invidiat, mai ales de când participă la emisiunea Dansez pentru tine, alături de românul Andrei Mangra.

Vedeta face mult sport și eforturi considerabile pentru a fi la înălțime în cadrul concursului. Trupul ei s-a transformat total, este vizibil că a pierdut câteva kilograme bune și arată extrem de bine.

Gabriela Spanic a slăbit

Vedeta este în culmea fericirii că a dat câteva kilograme jos, mai ales că are tendințe de îngrășare, precum susținea chiar ea într-un interviu mai vechi. A făcut eforturi mari pentru a-și menține silueta, a ținut diete drastice de-a lungul timpului, cu prețul sănătății sale. Acum este într-o formă de invidiat, așa cum a urmărit întotdeauna!

Mulți sunt de părere că actrița a exagerat cu retușurile și arată complet diferit în ultimii ani. Și-ar fi făcut implant în pomeţi, şi-ar fi mărit buzele, sânii şi posteriorul. Acum, însă, vedeta parcă a întinerit și arată mult mai bine. Efectele bisturiului au mai fost atentuate, iar Gabriela Spanic strălucește din nou în lumina reflectoarelor.

Citește și: Gabriela Spanic mai are o soră… geamănă! Nu și-au vorbit 10 ani, dar „sângele apă nu se face”. Cum arată și cu ce se ocupă Daniela Spanic

Citește și: O mai știți pe Gabriela Spanic? Actrița a apărut goală la 45 de ani:'Pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată'

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță:„Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută'

Citește și: Adelina Pestrițu își scoate la licitație rochia de mireasă.Prețul a ajuns deja la 10.000 de lei

Gabriela Spanic dansează alături de un român

Gabriela Spanic le-a făcut fanilor ei o surpriză de proporții în momentul în care a acceptat să participe la un show de dans… Dar și mai mare a fost surpriza când s-a aflat că partenerul de competiție al reputatei actrițe la show-ul din Ungaria este un român.

Andrei Mangra, partenerul de scenă al Gabrielei Spanic, a devenit cunoscut în 2017, când a participat la show-ul Uite cine dansează, unde a avut-o drept parteneră pe Roxana Ionescu. Tânărul în vârstă de 28 de ani este pasionat de dans sportiv încă din copilărie, pasiune moștenită de la mama sa, care este antrenor de dans. 

De altfel, Andrei a câștigat câștigat locuri importante la competiții internaționale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americană și a reprezentat Germania la diferite concursuri, iar acum este partenerul Gabrielei Spanic, alături de care speră să câștige competiția.

Drama Gabrielei Spanic

În 1992, Gabriela Spanic a câștigat titlul de Miss Venezuela și acest lucru i-a deschis poarta spre lumea actoriei, însă celebritatea nu i-a fost întotdeauna un aliat.

În 2010, actrița și fiul ei de câţiva anişori, dar şi mama ei au ajuns la spital, în stare gravă, dar au reuşit să supravieţuiască otrăvii ingerate din mâncare şi lichide timp de mai multe luni. În spatele gestului criminal a fost chiar asistenta actriței.

Fiul său a rămas cu mari probleme de sănătate în urma acestui moment, iar Gabrielei i-au fost afectați plămânii și ficatul din cauza sulfatului de amoniu cu care a fost otrăvită.

Gabriela-Spanic-1Gabriela-Spanic-1

Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav’, a mărturisit tristă Usurpardora’, în urmă cu câțiva ani.

A pozat goală la 45 ani

La începutul anului, Gabriela Spanic a sărbătorit 32 de ani de carieră și marcat acest eveniment cu un pictorial incendiar.

„Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. Calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură, a declarat Gabriela Spanic. 

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton