Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religios. Primele imagini de la nuntă! Mireasa poartă o rochie superbă!

 Oana Popoiag
.
Gabriela Cristea nuntaGabriela Cristea nunta

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-a cununat religios azi,  în cadru restrâns, înconjurați de membrii familiei și de cei mai apropiați prieteni. Extrem de emoționați, cei doi spun 'da' în fața lui Dumnezeu, având alături și cele două fetițe, Victoria și Thea. Gabriela a ales pentru ziua cea mare o rochie superbă.

Dieta care a ajutat-o pe Gabriela Cristea să intre în rochia de mireasă

Special pentru a arăta cât mai bine în rochia de mireasă, Gabriela s-a pregătit intens pentru ziua cea mare, fiind preocupată să arate cât mai bine în ziua cea mare. Vedeta a ținut o dietă bazată doar pe carne şi salată, care a ajutat-o să scape  de 12 kilograme. Pe lângă asta, Gabriela consumă ceaiuri pentru slăbit, pentru care prietenii o critică aspru. Gabriela Cristea a început să fie atentă la alimentație imediat după nașterea celui de-al doilea copil, când a scos din ecuație pâinea, pastele și dulciurile, păstrând în schemă carnea, peștele și legumele.

Totul despre povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în 2015, când au făcut cununia civilă, la doi ani de începerea poveștii de iubire. Cuplul ar fi trebuit să facă ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă în toamna anului trecut, însă vedeta a rămas însărcinată și au amânat acest eveniment care, iată, în sfârșit a devenit realitate. 'O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi', spunea Gabriela Cristea în urmă cu un an. Nunta va fi urmată la scurt timp de botezul micuței Thea Iris, ce va avea loc la începutul lunii septembrie. Fetița cea mare a cuplului, Bella Victoria Margot, a venit pe lume în toamna lui 2017, ca o minune a naturii în care Gabriela Cristea nu mai spera, după mai multe fertilizări in vitro eșuate.

Marele absent de la nunta Gabrielei Cristea

La nunta vedetei, tatal ei nu a participat. Barbatul nici nu si-a cunoscut nepoatele. Intr-un interviu exclusiv pentru VIVA!, vedeta a explicat in ce relatii este cu parintele sau.

‘Nu, nu m-am gândit la posibilitatea asta (n.r. – ca Victoria să-l cunoască pe tatăl Gabrielei Cristea). Nu m-am gândit. Nici tatăl meu și nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situația asta. Sunt împăcată cu mine și cu viața mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aș avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult și îmi văd fetele cât mai mari’, a declarat Gabriela Cristea la ‘Interviurile VIVA!’.

Fac petrecerea de nunta in curtea casei

'Pentru că trebuie să ne ocupăm de copii, amenajăm și casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsătorim religios. Ne-am hotărât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un șotron la intrarea în curte, e desenat de mine', a spus Gabriela Cristea.

Foto: Cancan, VIVA!, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton