Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate: "Nu am avut niciun simptom"

 Cica Cristina
.

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme serioase! Vedeta a aflat de curând că suferă de ceva vreme de o boală la nivelul danturii, fără să fi avut vreun simptom!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viața Gabrielei Cristea este acum liniștită și armonioasă. Are o familie frumoasă, este iubită și fericită! Totuși, se pare că nu totul poate fi numai lapte și miere.

După o vizită la stomatolog, Gabriela Cristea a aflat că suferă de o boală, care nu i-a dat niciun simptom. Fosta prezentatoare a spus la PRO TV că are parodontoză, boală care ar putea duce inclusiv la căderea dinților.

Gabriela Cristea: „Sunt în revizie tehnică”

Precum era de așteptat, vedeta s-a mobilizat și a precizat că are de gând să rezolve problema cât mai curând. Gabriela intenționează să se „tuneze': nu doar că își repară toată dantura, dar și-a pus în gând să mai și slăbească pentru a avea un trup de invidiat.

„Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv', a declarat Gabriela Cristea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gabriela Cristea vrea să mai dea jos încă 10 kilograme

Soția lui Tavi Clonda de la Te cunosc de undeva a ținut să precizeze că are în plan să mai slăbească 10 kilograme pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește.

Totodată, având în vedere că a venit toamna și, pe lângă coronavirus, răceala și gripa sunt în toi, Gabriela Cristea a menționat că se imunizează cu vitamina C.

„Apoi o să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare. Iau Vitamina C să mă imunizez', a mai spus Gabriela Cristea.

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect”. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile:”Frumusețea fizică trece pe locul doi!”

Citește și: Sacrificiile pe care le face Gabriela Cristea pentru a slăbi:la ce procedură a recurs vedeta pentru o siluetă de invidiat

Citește și: Serialul „Trăsniții' ia sfârșit, la 17 ani de la difuzare.Motivul pentru care a intrat în Cartea Recordurilor

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, pentru prima oară cu masca pe față la o apariție publică!Suverana a impresionat cu o ținută de culoare neagră

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme

Gabriela Cristea a reușit să slăbească 25 de kilograme, însă nu peste noapte și nici ca prin minune, ci urmând niste reguli alimentare simple, dar eficiente.

Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă și două gustări. Am slăbit ca 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni. Uite ce am mâncat azi: de dimineață, când m-am trezit, am băut pe stomacul gol un pahar cu apă.

Eu personal beau o jumătate de litru de apă în care îmi storc o jumătate de lămâie. Mă ajută foarte mult cu arsurile gastrice. La ora 8.30 am mâncat un ou fiert, lângă care am așezat o jumătate de arde gras și două ridichi.

Gabriela-Cristea-1Gabriela-Cristea-1

La ora 11.00 iau prima gustare, care azi a fost un fruct și am optat pentru o banană. Dar pot fi alte fructe, ananasul este foarte bun in curele de slabire.

La ora prânzului, pe la ora 14.00, a fost o salată de ton, care poate să fie destul de bogată: ton de la conservă, porumb, castravete, măsline, zeamă de lămâie, ulei din sâmburi de struguri. Poți să mănânci câtă vrei, dar cantitatea de porumb să fie mai mică. Însă, înainte de masa de prânz am băut jumătate de litru de apă cu sucul de la o jumătate de lămâie. Beau cam 2.5-3 litri de apă pe zi!

La ora 16.00 am o gustare, care poate fi o mână de migdale sau de caju. Sau orice sămânță sau un iaurt sau chiar și o prăjitură. Iar seara, depinde ce mănânci la prânz. Dacă este o masă copioasă, precum paste, pe care nu le mănânc niciodată seara, poate fi ceva mai ușor. Pastele să fie integrale, neapărat. Eu le mănânc cu sos pesto sau amestecate cu tot felul de legume. Mai poți mânca supe, ciorbe, supe-creme. Nu mai mănânc pâine.„, a precizat Gabriela Cristea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton