Gabi Luncă și-a prevăzut moartea. Ce visase înainte să se îmbolnăvească de COVID-19. „Domnul îmi chema mama”

 Mirea Roxana
.

Gabi Luncă a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Nu cu mult înainte de a înceta din viață, artista a avut o serie de previziuni legate de dispariția ei din această lume. Aceste previziuni s-au materializat sub forma unor vise care o măcinau sufletește pe Gabi Luncă. Artista a decis să se confeseze fiicei sale și să-i povestească despre visele pe care le avea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabi Luncă și-a prevăzut moartea. Artista a avut o serie de vise la începutul lunii martie care parcă prevesteau încetarea ei din viață. Estera Onoriu a dezvăluit ce a vorbit cu mama ei în seara de 12 martie, ultima noapte pe care Gabi Luncă a petrecut-o acasă, înainte să fie internată în spital.

10-gabi-lunca10-gabi-lunca

Fiica artistei a dezvăluit că mama ei i-a spus în acea seară că o chinuia o previziune sau un fel de vis pe care nu știa cum să-l interpreteze.

Mama obişnuia să se roage în fiecare seară, singură. Dura mult rugăciunea ei, fiindcă îi purta în gândul ei pe toţi cei pe care-i cunoscuse, buni şi răi. Dar, în seara aceea, am avut un imbold şi am rugat-o pe mama să mă lase să mă rog alături de ea. Şi, la un moment dat, mi-a spus că o chinuia o previziune sau un fel de vis aievea, pe care nu ştia cum să-l interpreteze', a spus Estera pentru playtech.ro.

Citește și: Covor roșu și 50 de porumbei albi la înmormântarea lui Gabi Luncă:”De acum, mama ne așteaptă pe noi”

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă frații Adelei Popescu:„Sunt îngerii mei păzitori!'

Citește și: Ce mare s-a făcut fetița lui Vladimir Drăghia!Cum arată Zora la aproape 4 ani

Gabi Luncă și-a prevăzut moartea

În continuare, Gabi Luncă i-a povestit fiicei sale despre visul care o chinuia, dar, după ce a ascultat-o, Estera a înțeles că „Domnul îmi va chema mama'.

„Mama mi-a spus că se afla, fără să ştie cum, într-o pădure de pomi înzăpeziţi. În ciuda zăpezii, pomii aveau frunze verzi. În plus, aceşti pomi speciali străjuiau o alee minunată, cu gard alb, de o parte şi de alta, ce ducea spre o poieniţă plină cu flori multicolore. ‘Ce-o fi însemnând, mamă, asta?’.

Am ştiut încă din prima clipă că Domnul îmi va chema mama şi că el îi arată astfel cum e paradisul, locul unde o aşteaptă. Dar am tot sperat că despărţirea noastră nu se va produce atât de curând! Am sperat că Cel de Sus se va îndupleca şi că o va lăsa pe mama să se întoarcă la noi, acasă, mai ales că a stat mai bine de trei săptămâni pe patul spitalului', a povestit fiica lui Gabi Luncă.

„Mama nu a dorit să moară acasă'

Estera Onoriu a mai povestit că, indiferent de restricțiile sanitate impuse în contextul pandemiei de coronavirus, Gabi Luncă a avut parte de o înmormântare „așa cum se cuvine'.

Cine spune că Gabi Luncă nu a avut priveghi sau nu a avut parte de o înmormântare aşa cum se cuvine din cauza actualei pandemii, se înşală. Mama mea nu a dorit să moară acasă, şi a murit pe un pat de spital. Şi tot ea a dorit ca lumea să-şi amintească de ea aşa cum era în momentele ei de faimă, de apreciere, de respect la nivelul unui întreg popor. Ceea ce iar s-a întâmplat! Nouă, copiilor ei, nu ne rămâne decât să încercăm să-i păstrăm moştenirea. Nu suntem artişti, ca părinţii noştri, Gabi Luncă şi Ion Onoriu, dar vom face tot ce ţine de noi în acest sens', a mai spus Estera Onoriu.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton