Gabi Balint, primele declarații după ce a suferit un infarct: ”Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor”

 Oana Popoiag
.
Gabi Balint infarctGabi Balint infarct

Gabi Balint a fost la un pas de moarte săptămâna trecută, după ce a suferit un infarct. Fostul mare sportiv, în vârstă de 56 de ani, este acum în afara oricărui pericol și este din nou activ în social media. Balint a făcut prima declarație după ce și-a revenit, publicând pe Facebook un mesaj emoționant.

Gabi Balint a suferit, vineri seara, un infarct, iar medicii l-au operat de urgență și i-au montat trei stenturi la inimă pentru a-i salva viața. Se pare că fostul mare sportive a avut noroc, depinstând la timp problema care putea să-l coste viața.

Gabi Balint, primele declarații după ce a făcut infarct

Gabi Balint și-a revenit, publicând în urmă cu foarte puțin timp pe pagina sa de Facebook un mesaj absolut emoționant.

'Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Crăciun). Mulțumesc că v-ați făcut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși, când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat…a câștigat… Brrr… Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins. Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea. În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo', aceasta a fost prima declarație făcută de Gabi Balint după ce și-a revenit.

Ce operații a făcut Gabi Balint după ce a suferit un infarct

Prima intervenție suferită la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, din incinta Spitalului Fundeni a fost un succes pentru Gabi Balint, iar fostul internațional român, în vârstă de 56 de ani, este în stare stabilă. Ieri, fostul fotbalist a fost supus unei noi intervenții minim invazive, pentru montarea unui nou stent, și, dacă totul va decurge conform planului, vineri va fi externat.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum arată Anca Serea, la o lună după ce a născut a şasea oară. Vedeta a atras toate privirile la un eveniment monden

Viața neștiută a lui Cosmin Tudoran. Incredibil ce facultate a făcut juratul Masterchef și ce relație apropiată are cu fiica lui de 11 ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton