O nouă lovitură pentru Gabi Bădălău. Judecătorii i-au respins cererea de a ieși cu copiii din țară

 Mirea Roxana
.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț. Cei doi au doi copii împreună, iar iubitul Biancăi Drăgușanu a vrut să plece cu cei mici din țară, într-o vacanță, însă Claudia nu a fost de acord. Așa că fiul de milionar a depus o cerere în instanță pentru a obține acest lucru. Însă, cererea respectivă a fost respinsă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și-a dorit să călătorească în afara țării împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. Totuși, cântăreața a spus că nu o să-i dea semnătura necesară pentru ca fiul de milionar să poată pleca în vacanță, în afara României, cu cei doi copii.

g1-3g1-3

Drept urmare, Gabi Bădălău a încercat prin orice mijloace să obțină acordul pentru a pleca cu copiii în vacanță, așa că a depus în instanță o cerere în acest sens. Din nefericire pentru fiul de milionar, veștile nu sunt deloc bune întrucât cererea a fost respinsă în urmă cu o zi. Drept urmare, Gabi Bădălău nu poate pleca cu cei doi băieți peste hotare, fiindu-i permise doar vacanțele în România cu cei mici, potrivit spynews.ro.

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc:„Vedeam numai scena cu băiatul ucis de câini'

Citește și: Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu:”Vine ca un milog. Vrea să o pupe”

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:„Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express:„Am vrut să renunț'

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, în plin proces de divorț

Au trecut doi ani de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut publică despărțirea. Totuși, divorțul celor doi este unul cu scandal și aceștia se văd pe fiecare lună la tribunal în încercarea de a ajunge la un numitor comun. În tot acest timp, fiul de milionar și cântăreața și-au aruncat cuvinte grele. Ba mai mult, Claudia a lansat acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a spus că are și dovezi în acest sens pentru a-i convinge pe judecători că băieții trebuie să rămână la ea.

În plus, în ultima vreme Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău, au avut un schimb dur de replici și și-au adus numeroase acuze una alteia. Acuzațiile și denigrările au curs de ambele părți, însă actuala iubită a lui Gabi Bădălău vrea să seteze lucrurile pe cale juridică.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu îl au în comun pe Gabi Bădălău, iar de aici a început un adevărat război între ele. În timp ce artista este într-o luptă continuă prin tribunale cu tatăl copiilor ei, fosta soție a lui Alex Bodi se plimbă cu el prin vacanțe de lux. Drept urmare, Claudia și-a exprimat nu o dată, în termeni destul de duri, părerea despre Bianca, iar aceasta i-a dat replica atunci când a fost cazul.

Bianca Drăgușanu susține însă că lucrurile au mers mult prea departe și a luat decizia să regleze lucrurile pe calea justiției.

„Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace’, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton