Fulgy a recunoscut că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții: ”Am fost internat”

 Stamen Diana
.

Fulgy a recunoscut pentru prima dată că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții. Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani face dezvăluiri de-a dreptul halucinante. Tânărul a recunoscut toate faptele grave pe care le-a comis fiind sub influența substanțelor interzise.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, Fulgy o ține dintr-un scandal în altul, iar familia sa a ajuns la capătul puterilor. Din cauza dependenței de substanțe interzise, tânărul a comis mai multe fapte grave pe care acum le recunoaște. Fiul Clejanilor a avut în ultima perioadă un comportament ieșit din comun, amenințând și intrând în scandal cu mai multe persoane publice.

Fulgy-probleme-droguri-2Fulgy-probleme-droguri-2

Abia ieșit dintr-o clinică de dezintoxicare, Fulgy a revenit iar în atenția presei din cauza problemelor în care se bagă. Tânărul a decis acum să spună prin ce a trecut și să recunoască, în sfârșit, că are mari probleme cu consumul de substanțe interzise. Pe contul său de YouTube, Fulgy a postat un videoclip în care a mărturisit că a fost la un pas să-și omoare părinții din cauza problemelor pe care le are cu drogurile. De asemenea, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a recunoscut pentru prima dată că a fost internat la dezintoxicare.

Adevarul adevarat.

As vrea sa imi cer scuze in mod public si sa se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit, dar influentat gresit de lumea rea, adevarul adevarat.

  1. In primul rand imi cer scuze public parintilor mei si regret pentru faptul ca in trecut am fost la un mic pas de a le lua viata in urma cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectiva, atunci cand am fost internat pentru prima oara la spital, ajutat de familia mea desi eu le-am gresit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat si m-au sprijinit.

Drogurile iti distrug viata, familia, tot ce ai mai drag si scump.'

  1. As vrea sa imi cer scuze tot in mod public intregii natiuni romanesti pentru ca am mintit, negat ca nu sunt drogat intr-o emisiune televizata la care am participat in trecut.
  2. As vrea sa imi cer scuze fostei mele partenere de viata pentru ca a pierdut un animalut scump, inofensiv si drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri intr-un scurt moment de nervi, fara discernamant din cauza nenorocitelor de droguri.

Iar nu in ultimul rand, as vrea sa imi cer iertare in fata lui Dumnezeu ca am pacatuit si sa ii multumesc ca m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi si surorii mele scumpe.

Pe final as vrea sa promit ca voi lupta toata viata mea cu aceasta boala a secolului XXI Drogurile' si ca voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmeaza sa le fac, arat, spun, demonstrez', este mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=J-KS8J0-WeM

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani: „Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat”

Citește și: Fulgy, scandal în fața casei. I-a amenințat pe jurnaliști: 'Chem șmecherii. Plecați că dau în voi'

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Citește și: Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția: „Eu mâine plec…'

Fulgy l-a bătut pe Ioniță de la Clejani

Ioniță de la Clejani a sunat duminică seară la 112, după ce ar fi fost bătut de fiul său, Fulgy. Scandalul ar fi izbucnit într-un restaurant din București, însă ar fi continuat în locuința Clejanilor. Autoritățile s-au deplasat la fața locului, însă Ioniță nu a depus plângere.

Apelul la 112 ar fi fost făcut în jurul orei 23.30.

‘În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe), se arată în comunicatul Poliției. 

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton