Fratele lui Florin Salam a ajuns de urgență la spital! Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția sa

 Cica Cristina
.

Florin Salam trece, din nou, prin clipe teribile! De data aceasta este vorba despre fratele lui, care s-ar lupta pentru viața lui în același spital în care a fost internata și Fănica, soția artistului, care a murit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Potriviy Spynews.ro, fratele lui Florin Salam este internat la Spitalul Floreasca și ar fi intubat la Reanimare. Acesta este bolnav și luptă pentru viața lui și nu este vorba despre noul coronavirus.

Situația nu ar fi una favorabilă. Se pare că medicul care s-ar ocupa de caz, i-ar fi spus lui Florin Salam să se roage la Dumnezeu pentru o minune, căci evoluția sa nu este una tocmai favorabilă.

Citește și: Drama Ancăi Țurcașriu. A fost declarată moartă, la naștere:„Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!'

Florin Salam a mai trecut prin acest coșmar cu soția lui, Fănica. Aceasta a încetat din viață la doar 27 de ani, fiind răpusă de o boală grea, de care ar suferi acum și băiatul artistului, Dani.

Citește și: Tily Niculae și-a botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea lui Radu – Teodor:„Darul lui Dumnezeu'

Totuși, în familie nu sunt doar motive de angoasă și tristețe, dat fiind că Dani Stoian va deveni curând tată, la 18 ani. Mihaela, iubita tânărului, urmează să devină mămică spre finalul acestui an, iar Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară, la doar 41 de ani.

Recent, Dani Stoian a aflat că va fi tată de fată, lucru care îl bucură enorm!

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir, la o lună după ce fost bolnavă de COVID-19

Florin-Salam-2Florin-Salam-2

Sursa foto: Captură YouTube, Facebook, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton