Fotografii nemaivăzute cu Mihaela Rădulescu de pe vremea când avea părul roșu ca focul. Cum arăta chipul vedetei în 1999

 Oana Popoiag
.
Mihaela RădulescuMihaela Rădulescu

S-a vorbit mult despre intervențiile pe care le-ar fi făcut la nivelul chipului în ultimii 20 de ani, dar un lucru e cert: Mihaela Rădulescu a fost dintotdeauna o femeie atentă la aspectul său fizic. Avem fotografii rare cu Mihaela Rădulescu din anul 1999, din anii săi de ucenicie în televiziune.

Deși s-a vorbit mult despre modificările pe care Mihaela Rădulescu le-ar fi adus la nivelul chipului în ultimii ani, este cert că prexentatoarea 'Ferma' (PRO TV) a fost dintotdeauna preocupată de conservarea tinereții. VIVA! are fotografii cu Mihaela vechi de 20 de ani, de pe vremea când avea la activ doar câțiva ani de televiziune și prefera să își vopsească părul roșu. Era 1999, anul în care divorța de Ștefan Bănică, după un mariaj de cinci ani, și în care împlinea un an de emisie cu proiectul ce i-a adus consacrarea, 'Duminica în familie'.

Mihaela Rădulescu, o vedetă controversată

De-a lungul timpului, diva a postat diverse fotografii etichetate drept controversate de urmăritorii săi, care s-au împărțit în două tabere. În vreme ce unii au apreciat aparițiile sale drept sexy și i-au admirat corpul atât de bine lucrat la cei aproape 50 de ani, mulți s-au arătat indignați, considerându-i imaginile drept derapaje și nepotrivite pentru vârsta sa.

Din când în când, Mihaela le dă replica celor care o critică pe Internet. Nu mai e la fel de uşor că la 20… să arăţi trăsnet, dar e mult mai simplu să te SIMŢI tânără, în formă şi iubită. Măcar pentru faptul că ai aflat mult mai multe despre ţine şi pentru că… îţi pasă mult mai puţin de gură lumii :), dar şi pentru că vrei să trăieşti ce-ţi place, ce te amuză, ce te face să iubeşti viaţă, aşa cum vine ea, cu de toate…’, a reacționat diva.

Foto: arhiva VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton