Fotografii cu Gigă Hagi și familia lui: cum arătau soția și copiii în anii 2000

.
Fotografii cu Gigă Hagi și familia luiFotografii cu Gigă Hagi și familia lui

Cel mai mare fotbalist român este căsătorit de peste 20 de ani cu Marilena și împreună au doi copii, pe Ianis (19), care îi calcă pe urme tatălui, și pe Kira (22) de ani, actriță. Dă click pe galeria foto pentru fotografii cu Gigă Hagi și familia lui din arhiva Viva!

Avem fotografii cu Gigă Hagi și familia lui de pe vremea când el și Marilena încă nu împliniseră primul deceniu de căsătorie, iar copiii lor, Ianis și Kira încă nu intraseră la școală.

Se știe că o carieră strălucită cere sacrificii, de multe ori viața personală fiind cea mai afectată, însă în cazul lui Gică Hagi acest lucru nu este valabil. Pe parcursul unei cariere legendare, trecând cu succes de la profesia de jucător de fotbal la cea de antrenor, Hagi nu și-a neglijat nicio clipă familia.

Fiul său, Ianis, jucător la FC Viitorul, echipa antrenată de Hagi, îi calcă pe urme tatălui. După ce în iarnă a revenit în campionatul României, de la Fiorentina, tânărul de 19 ani a înregistrat performanțe uluitoare, devenind cel mai bun jucător din Campionatul României. Conform declarației date recent de Cosmin Contra, selecționerul României, Ianis este în cărți pentru Națională: 'Este un jucător pe care noi îl urmărim foarte atent. Ianis a revenit din Italia și a avut jocuri foarte bune.'

Mult mai discretă în apariții este Kira Hagi, cu toate că meseria pe care și-a ales-o este una prin excelență a expunerii: actoria. Kira a ales să studieze în America, unde a absolvit Academia de Teatru și Film 'New York' din LA. Recent, tânăra de 22 de ani a fost desemnată Cea mai bună actriță, la Actors Awards, competiție internațională ce vizează tinerii actori.

 Fotografii cu Gică Hagi și familia lui

Kira a învățat probabil discreția de la mama sa, prezență extrem de scumpă la vedere în ultimii ani. În anul 2001, însă, în ciuda faptului că nu îi plăcea să dea interviuri, Marilena a povestit pentru VIVA! detalii din viața sa alături de marele fotbalist, realizând în același timp o ședință foto alături de Ianis și Kira, care aveau pe vremea aceea 2, respectiv 5 ani.

Marilena Hagi a povestit pentru VIVA! cum a decurs prima întâlnire cu Regele

Soția lui Hagi ne-a dezvăluit atunci și cum a decurs prima întâlnire cu acesta, după ce în octombrie 1993 s-au cunoscut, într-un cerc de prieteni comuni: 'Mi-o amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit.'

La un an de la petrecerea respectivă a avut loc nunta și iată că cei doi sunt împreună de peste 20 de ani.

Foto:arhiva VIVA!, Facebook

Citește și:

Probleme de cuplu! Lidia Buble, despre certurile cu Răzvan Simion: 'Mă închid în cameră'

E OFICIAL! Kate Middleton şi Prinţul William au dezvăluit numele bebeluşului regal

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton