Detaliul neobservat într-o fotografie cu fetița cuplului Smiley - Gina Pistol. Ce superstiție au cei doi părinți

 Mirea Roxana
.

Smiley și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată de când fiica lor, Josephine, a venit pe lume. Ei bine, fanii cuplului și-ar dori să știe cum arată micuța, însă în fotografiile publicate de Gina Pistol și Smiley nu i se vede și chipul micuței. Totuși, internauții analizează fiecare fotografie în parte, iar un detaliu le-a atras atenția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol trec prin clipe magice de când Josephine a apărut în viața lor. Totuși, chiar dacă publică imagini cu cea mică pe rețelele sociale, Gina Pistol n-a dorit să-i arate și chipul fiicei ei. La un moment dat, Smiley a spus că vor publica imagini cu Josephine în momentul în care ea le va cere acest lucru.

img-12img-12

Dată fiind această situație, internauții analizează fiecare fotografie în parte în care apare și fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, în speranța că vor mai descoperi un detaliu în plus despre micuță. De data aceasta, Gina Pistol a publicat o serie de Insta Stories cu fiica ei, iar internauții au remarcat un detaliu la unul dintre piciorușejele Josephinei. Mai exact, este vorba despre o brățară din șnur roșu, foarte subțire. Cu toții știm ce înseamnă această brățară din șnur roșu. Brățara reprezintă o tradiție, potrivit căreia șnurul roșu îi protejează pe bebeluși de deochi.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:”Este unul dintre puținii oameni cu care…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez:”Noi nu am mai iubit”

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021:„Am fost luați de val'

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului:„Nu a dorit să fie internat'

Smiley și Gina Pistol au botezat-o în iunie pe fiica lor

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, pe 20 iunie, iar petrecerea dată în cinstea micuței Josephine a avut loc într-o locație din București, înconjurată de natură, iar la eveniment au participat atât familia, cât și prieteniii și colegii de breaslă ai celor două vedete.

Gina Pistol și Smiley sunt cu adevărat fascinați de fiica lor, Josephine. Artistul a mărturisit că micuța râde foarte, că este cuminte și că a fost surprins să o vadă zâmbind așa de des. Smiley a spus, într-o notă de amuzament, că este deja tatăl tipic care își laudă copilul.

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!, a declarat Smiley într-un interviu pentru revista VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton