Fotografia care îl va da peste cap pe Connect-R! Misha, în cea mai provocatoare ipostază de până acum

 Oana Popoiag
.
MishaMisha

Se spune că femeile fac schimbări de look majore după o despărțire. Adevărul este că după ce a divorțat de ConnecT-R, Misha arată din ce în ce mai bine: și-a schimbat freza, are corpul tonifiat și nu se ferește să pozeze în ipostaze sexy pe Instagram. Cea mai recentă fotografie postată de artistă este de-a dreptul incendiară.

După ce în vara anului trecut au recunoscut divorțul, Misha și Connect-R au mers fiecare pe drumul lui, deși au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. Nu știm însă ce gândește artistul când vede imaginile postate de fosta soție în social media, din ce în ce mai sexy. Misha e o frumusețe rară, pe care nu ai cum să nu o regreți.

Misha nu ține diete și adoră ciocolata

După ce zilele trecute a publicat pe Instagram fotografii în costum de baie din vacanța petrecută în Zanzibar, frumoasa blondă a venit cu lovitura de grație: o fotografie în care este aproape goală, formele sale fiind acoperite doar de un halat din voal. Spectaculos este că, așa cum a declarat acum ceva timp, Misha nu face parte din acea categorie de femei care ar face orice să se mențină suplă. Nu țin dietă. Mănânc de toate. Mă chinui de două luni să merg la sală, dar nu am ajuns. Mănânc hamburgeri și nu mă pot abține de la ciocolată', a recunoscut artista la un moment dat.

Vacanța în Zanzibar, unde Misha a făcut fotografia provocatoare, a fost petrecută în compania lui Connect-R și a fetiței lor. De dragul fetiței lor, Maya, în vârstă de patru ani, Connect-R și Misha au rămas în cele mai bune relații după divorțul survenit acum doi și recunoscut abia în vara lui 2018. Cei doi își cresc în continuare împreună copilul și se susțin de câte ori este nevoie. Misha s-a căsătorit cu Connect-R în septembrie 2014 și la doar 23 de ani a devenit mamă. 'Nu m-am gândit la nimic… Pur și simplu s-a întâmplat. M-am îndrăgostit, eram fericită și am făcut acest pas. Totul a decurs cât se poate de firesc', a declarat frumoasa blondă despre relația cu Connect-R pentru VIVA!, amintindu-și de începuturile unui cuplu care părea unul dintre cele mai stabile din showbiz.

Misha a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv care este natura relației sale cu fostul soș, Connect-R. 'Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu (nr. numele real al artistului). Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva.  Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el', a povestit Misha pentru „Răi da buni'.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Cum arată vila de lux a Anamariei Prodan din Abu Dhabi. Are vedere la mare și a costat câteva sute de mii de euro!

Cât a câștigat Andreea Bălan de la YouTube după ce s-a filmat în spital

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton