Fotografia care a stârnit controverse! Elizabeth Hurley și fiul ei de 17 ani seamănă ca două picături de apă! Băiatul și-a lăsat părul lung și s-a coafat la fel ca ea!

 Oana Popoiag
.

Elizabeth Hurley arată fabulos la cei 54 de ani ai săi, iar fiul ei, Damian Hurley, este copia ei fidelă. Iar când spunem asta, nu e doar o figură de stil. Băiatul de 17 ani a făcut un selfie cu celebra lui mamă, iar imaginea a devenit virală. De la culoarea ochilor până la plete, adolescentul seamănă perfect cu Elizabeth.

În anii ’90 și 2000, Elizabeth Hurley era una dintre cele mai populare, sexy și căutate actrițe de la Hollywood. Aparițiile sale pe covorul roșu făceau furori, la fel ca și relațiile sale, dintre care cea mai mediatizată a fost cea cu Hugh Grant, care este, de altfel, nașul fiului ei, Damian.

Fiul lui Elizabet Hurley este copia fidelă a mamei sale

La 17 ani, Damian Hurley este copia fidelă a mamei sale, mai ales după ce a decis să-și lase plete. Băiatul care a luat-o pe urmele mamei si a devenit model a postat recent o fotografie cu Liz, imagine ce a devenit virală de Crăciun.

Imaginea publicată pe Instagram îi înfățișează pe cei doi, mamă și fiu, într-o ipostază festivă, iar ceea ce frapează este asemănarea dintre Liz și Damian. Aceeași privire, același stil, aceeași coafură…un selfie care te va lăsa fără cuvinte.

Tatăl lui Damian este un prosper om de afaceri american, Steve Bing, cu care Liz a avut o relație pasageră în 2001.

Foto: Hepta, Instagram

Elizabeth Hurley și fiul săuElizabeth Hurley și fiul său
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton