FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Ileana Lazariuc în urmă cu 20 de ani, când i-a sucit mințile lui Ion Ion Țiriac. N-ai văzut femeie mai frumoasă!

 Oana Popoiag
.
Ileana Lazariuc divorțIleana Lazariuc divorț

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au făcut furori zilele trecute, când au anunțat că au divorțat. Nu știm, însă, ce simte fiul lui Țiriac când vede ce frumusețe a pierdut. Avem imagini sexy cu frumoasa brunetă de la începutul anilor 2000, din vremea în care i-a sucit mințile lui Ion Ion Țiriac.

 Cu o mamă ca Anastasia Lazariuc, era imposibil ca Ileana să nu fie o frumusețe. Fumoasa brunetă făcea furori la începutul anilor 2000 cu fizicul său impresionant și frumusețea ieșită din comun. Vedeta a realizat în acea perioadă câteva ședințe foto pentru VIVA!, unele extrem de sexy, de unde este lesne de înțeles de ce s-a îndrăgostit Ion Ion Țiriac de ea, în 2002. Și de ce, în ciuda disensiunilor ulterioare, nu a putut să o uite.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, o iubire mai ceva ca-n telenovele

La fel de surprinzător ca divorțul a fost traseul iubirii lor, plin de răsturnări de situație, despărțiri și împăcări neașteptate. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil în anul 2002, povestea lor fiind de la început una intensă, cu scântei, îndeaproape urmărită de presă.

Legătura a durat câțiva ani, iar la un moment dat cei doi s-au despărțit, pentru ca fiul lui Ion Țiriac să facă în 2007 un gest total neașteptat: căsătoria cu Maria Marinescu. La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana, pe care a luat-o de nevastă în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au împreună doi copii, Alexandru (11 ani) și Nicholas, cu un an mai mic decât fratele lui.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american! Primele imagini de la nuntă

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton