Meghan Markle este criticată dur de fosta soție a Lordului Campbell, într-o carte: "Este dependentă de celebritate. Anglia nu este destul pentru ea"

 Cica Cristina
.

Noi critici se conturează la adresa soției Prințului Harry, Meghan Markle! Lady Colin Campbell, expertă în ceea ce privește Familia Regală britanică, povestește într-o carte despre dependența fostei Ducese de Sussex de celebritate și nu numai! Detalii surprinzătoare ies la iveală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Criticile s-au tot întețit după renunțarea la funcțiile regale a fostei actrițe Meghan Markle și a Prințului Harry. Fosta Ducesă este acum în vizorul scriitoarei Lady Colin Campbell, pe numele adevărat Georgia Arianna Ziadie, care îi aduce o serie de critici într-o nouă carte, ce ar urma să se lanseze pe piață anul acesta, pe 25 iunie, la editura Simon & Schuster.

Autoarea, fosta soție a Lordului Colin Ivar Campbell, între anii 1974 și 1975, care este expertă în ceea ce privește familia regală britanică îi face un portret nu tocmai măgulitor soției Prințului Harry.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Emily Burghelea.S-a îndrăgostit de ea când nu era celebră și nu avea intervenții estetice

„Întreaga viață a lui Meghan este un număr”

Anterior a mai scris trei volume cu subiectul clanului Windsor-Mountbatten, iar noua carte o are pe Meghan Markle în prim-plan. În cartea intitulată 'Meghan and Harry: The Real Story', autoarea susține că fosta ducesă este 'dependentă de celebritate', de 'numeroase cuceriri', ba chiar că ar dori să devină președinte al Statelor Unite: 'Anglia nu este destul pentru ea', subliniază Lady Colin Campbell.

De asemenea, a mai ținut să precizeze că 'întreaga viață a lui Meghan este un număr', iar Prințul Harry nu ar fi altceva decât un simplu 'accesoriu', un mijloc la care a recurs pentru a 'deveni o vedetă', notează click.ro.

Citește și: După trei ani împreună, Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă.Iată inelul de logodnă pe care îl poartă pe deget prezentatoarea Asia Express!

Meghan Markle and Prince Harry visits the Youth Employment Services Hub in Tembisa township, Johannesburg in South Africa.Meghan Markle and Prince Harry visits the Youth Employment Services Hub in Tembisa township, Johannesburg in South Africa.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Pablo Alboran a recunoscut că este gay:„Viața rămâne aceeași, dar mărturisesc pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton