Fosta soție a actorului Jeremy Jackson, din Baywatch, de nerecunoscut! Loni Willison trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie

 Cica Cristina
.

Loni Willison, fosta soție a actorului Jeremy Jackson din Baywatch, a ajuns de nerecunoscut! A lăsat covorul roșu demult în urmă, iar acum caută în gunoaie pentru a putea supraviețui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câțiva ani era o prezență energică și elegantă pe covorul roșu. Blondă, cu părul lung, la brațul actorului care a devenit faimos în Baywatch, Loni Willison atrăgea toate privirile când intra într-o încăpere. Nimic nu prevestea că va ajunge să trăiască pe străzi, mâncând din gunoaie.

Ultimele imagini surprinse de paparazzi cu Loni Willison par desprinse dintr-un film de groază. Nimic nu mai amintește de aspectul său din trecut!

Citește și: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc:„Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei' / EXCLUSIV

Avea o siluetă de invidiat, în trecut fiind model și intructor de fitness. Mai mult, devenise atât de cunoscută, încât multe celebrități se înghesuiau pentru a primi ajutor din partea ei. Acum, însă, totul e de domeniul trecutului.

Tunsă scurt, nespălată, căutând în gunoaie și împingând un cărucior de cumpărături cu haine și pături murdare! Așa a fost surprinsă Loni Willlison pe străzile de Los Angeles.

Citește și: Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău.Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Loni Willison a încercat să se sinucidă

Declinul fostului model s-a declanșat după divorțul de Jeremy Jackson. Loni Willison a intrat în depresie și nu a mai reușit să se pună pe picioare, dat fiind că a început să consume și stupefiante. Fosta vedetă ar fi ajuns în această situație din cauza violențelor la care a fost supusă din partea actorului. Jeremy Jackson avea la rândul lui probleme cu alcoolul, însă la momentul actual are o viață de lux în sudul Californiei.

Loni Willison a devenit și dependentă de alcool și, pe fondul depresiei, a încercat să-și ia viața în repetate rânduri.

Citește și: Giulia Nahmany face foamea la Ferma pentru că este vegetariană.Mihaela Rădulescu „a spălat' răutatea Annei Lesko!

Loni Willison: „Nu vreau ajutor din partea nimănui”

După despărțirea de actor, Loni a refuzat orice tip de ajutor din partea fostului partener sau a cunoscuților, preferând să trăiască de pe azi pe mâine: 'Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, sunt bine. Nu vreau ajutor din partea nimănui. Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce-mi trebuie în acest moment. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să văd pe nimeni. Nu am un telefon, am mâncare și un loc în care să dorm. Găsesc mâncare în coșuri de gunoi și lângă magazine. E foarte multă acolo.', a declarat ea pentru The Sun.

Jeremy Jackson Shows Off His Chippendale’s StyleJeremy Jackson Shows Off His Chippendale’s Style

Citește și: Anda Adam a fost eliminată de la Ferma. Primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac:'Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc'

Reamintim că Loni Willison și Jeremy Jackson s-au căsătorit în urmă cu 8 ani și lucrurile păreau să meargă excelent între ei. Pozau în cuplul perfect, iar vestea că divorțează a zguduit lumea mondenă la momentul respectiv.

S-au despărțit după 2 ani de la căsătorie, iar de atunci au început problemele pentru Loni, fiind astăzi într-o stare de-a dreptul deplorabilă.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton