Florin Piersic, mesaj dureros după moartea lui Florin Condurățeanu: "A fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele"

 Cica Cristina
.

Marele actor Florin Piersic este de neconsolat după moartea fulgerătoare a lui Florin Condurățeanu. Maestrul susține că jurnalistul i-a fost alături în clipe grele, când și-a pierdut mama, iar acum este devastat după dispariția sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a picat ca un trăsnet pentru toți! Jurnalistul s-a stins din viață la 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Mai multe vedete și colegi de breaslă și-au exprimat regretul după dispariția lui Nea Țuțu.

Florin-Condurateanu-1Florin-Condurateanu-1

Florin Piersic: „Florin Condurățeanu a fost unul dintre marii mei prieteni'

Numai cuvinte de laudă s-au auzit la adresa lui Florin Condurățeanu, iar actorul Florin Piersic a ținut să sublinieze ce suflet minunat a avut jurnalistul. Maestrul susține că Nea Țuțu i-a stat alături în cele mai cumplite clipe din viața sa, atunci când mama lui s-a stins din viață.

„Am întâlnit în viața mea oameni buni, mai puțin buni, dar un suflet minunat ca cel al lui Florin Condurățeanu, rar mi-a fost dat să am alături. Spun alături pentru că, a fost unul dintre marii mei prieteni, al meu și al părinților mei. Nu pot să uit vreodată că el a fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele, fiindu-mi alături la una dintre cele mai mari tragedii ale vieții, pierderea scumpei mele mame. Pentru el pentru Condurățeanu eram „domnul primăvară”, așa îmi spunea, mă iubea. Știu cu câtă plăcere mă urmărea în toate aparițiile pe care le aveam', a spus Florin Piersic pentru Antena 3.

Florin Piersic: „Dragul meu Florin Condurățeanu o să îți simt lipsa'

De asemenea, Florin Piersic i-a adus un ultim omagiu bunului său prieten și i-a transmis un mesaj pe cât de emoționant, pe atât de dureros. Actorul a precizat cât de mult îi va simți lipsa și cât îi va prețui amintirea, subliniind încă o dată că a fost „cu adevărat omul bun'.

„Domnule suflet mare Florin Condurățeanu ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. Eu Florin Piersic o să îţi simt lipsa extraordinar. Voi prețui mereu amintirea ta. Dragul meu Florin Condurățeanu o să îți simt lipsa. Tu ești cu adevărat omul bun', a adăugat Florin Piersic.

Citește și: Marea iubire a lui Florin Piersic se întorce în România. De ce refuză Gabriella Vlad Werner revederea:”E o poveste încheiată!”

Citește și: Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu.Au fost mai mult decât colegi la același post TV

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele imagini după ce s-a întors de la Survivor:'Alături de familia mea'

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Florin Condurățeanu s-a stins din viață la 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul trist a fost dat de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni.

Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, a anunțat Mihai Gâdea. 

Sursa foto: Libertatea, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton