Florin Piersic împlinește azi 85 de ani. Ce face marele actor săptămânal, până când se va vaccina împotriva COVID-19

 Cica Cristina
.

Florin Piersic împlinește azi vârsta de 85 de ani și se pare că nu este adeptul teoriilor. Mai mult, marele actor, care s-a retras momentan la Cluj, ar avea de gând să se vaccineze împotriva COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic, ajuns la 85 de ani, este extrem de apreciat și îndrăgit de public. Are o carieră impresionantă în spate și nu degeaba este considerat una dintre legenedele teatrului și filmului din România.

Florin-Piersic-VACCIN-1Florin-Piersic-VACCIN-1

Florin Piersic, dornic să urce din nou pe scenă

Actrița Medeea Marinescu, care a împărțit de mai multe ori scena cu Florin Piersic, a povestit ce face marele actor în pandemie, după ce s-a retras la Cluj și cât îi este dor să urce pe scenă.

„Duce foarte tare dorul scenei şi al spectatorilor. Dar la 85 de ani continuă să spere ca va juca în continuare şi face scenarii în baza cărora vom reprograma spectacolele suspendate din cursul anului trecut. Am vorbit la telefon chiar zilele trecute cu Florin Piersic. M-a întrebat dacă mi-am mai repetat rolul şi m-a asigurat că el o face în fiecare săptămână. Abia aşteaptă să se termine cu pandemia asta', a spus actriţa Medeea Marinescu pentru playtech-impact.ro.

Citește și: La 84 de ani, Florin Piersic este un bunic fericit!Cum arată Sasha, nepoțelul său de patru ani, despre care toți spun că-i seamănă

Citește și: Cum arată mormântul fostei soții a lui Florin Piersic.Tatiana Iekel a murit acum trei ani, dar actorul n-a mai reușit să ajungă la cimitir

Citește și: Cum se înțelege Mihai Bendeac cu părinții și cu fratele mai mic cu 18 ani:„E ca și cum aș fi avut un copil'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub!Ce părere are „soacra' despre iubitul fiicei sale

Florin Piersic vrea să se vaccineze anti-COVID-19

Tot actrița Medeea Marinescu a povestit că Florin Piersic intenționează să se vaccineze anti-COVID-19 și este încrezător în ser după ce s-a consultat cu mai mulți medici de renume din Cluj.

„Mi-am făcut atunci o serie de teste anti-COVID fiindcă am vrut să fiu sigură că nu voi transmite acest virus. Florin Piersic nu mi-a spus niciodată dacă se teme sau nu de virusul ăsta, dar ştiu sigur că se va vaccina. Nu ştiu când o va face, dar ştiu că are foarte mulţi prieteni medici clujeni, cu nume şi renume, şi ştie exact care e valoarea vaccinului. Nu e adeptul teoriilor ăstora despre vaccin, care umblă mai nou printre noi, stârnind multă confuzie şi teamă!'

La finalul anului, Florin Piersic a ținut să le transmită un mesaj românilor în curajator, în plină pandemie.

„Aproape întreagă, inima mea vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră.', a spus Florin Piersic la TVR Cluj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton