Florin Dumitrescu, despre sezonul 9 Chefi la Cuțite: "Bătaia aia mare se dă între noi, cei trei jurați"

 Cica Cristina
.

Debutul sezonului 9 Chefi la cuțite se apropie cu pași repezi, iar Florin Dumitrescu a început deja să dea din casă! Juratul a oferit câteva detalii cu privire la surprizele care ne așteaptă din 28 februarie, data când va începe emisiunea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Începe sezonul 9 Chefi la cuțite, care este așteptat cu sufletul la gură de fani. Sezonul trecut a fost încărcat de experiențe de neuitat, mai ales pentru marele câștigător Ionuț Belei.

Noul sezon vine și el, la rândul lui, cu surprize de tot felul. Prezentatoarea show-ului culinar, Gina Pistol, va apărea în prim-plan cu burtica de graviduță și va avea și un co-prezentator. Cel mai probabil, Speak va face deliciul publicului cu stilul și glumele cu care ne-a obișnuit deja.

Florin-Dumitrescu-1Florin-Dumitrescu-1

Chef Florin Dumitrescu dă din casă

Spre bucuria tuturor, și chefii au mai început să dea din casă și să povestească ce se mai întâmplă în noul sezon.

Chef Florin Dumitrescu susține că lupta aprigă nu se va da numai între concurenți, ci și între cei trei chefi. Motivul? Se vor bate pentru amuletele puse la bătaie care vor fi de folos pentru drumul anevoios până în marea finală. O amuletă poate salva o probă, mai ales la cât se serioasă este concurența.

Citește și: Primele imagini de la Chefi la Cuțite, sezonul 9.Ce s-a văzut în culise

Citește și: Kani de la Chefi la cuțite revine în televiziune!La ce emisiune va putea fi văzut

Citește și: Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela:„A trebuit să lupt enorm să pot supraviețui din actorie' EXCLUSIV

Citește și: Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de urgență la spital:„Starea lui de sănătate, mai fragilă decât ne-am fi închipuit'

Chef Florin Dumitrescu: „O să avem 27 de amulete la audiții'

În acest sezon, chef Florin Dumitrescu a precizat că vor fi nu mai puțin de 27 de amulete.

'O să dau din casă, poate nu e bine, dar n-am ce să fac. O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește 'Chefi la cuțite', că e vorba despre Sorin, Cărălin și mie, adică întotdeauna este o alință între doi vs celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli. În fiecare zi de audiții avem o amulet pentru care ne luptăm. Aceste amulet vor scoate din noi ce mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, o să ne vedeți și cântând', a spus Florin Dumitrescu la 'Neatza cu Răzvan și Dani'.

Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9

Cei trei chefi au pregătit surprize mari pentru telespectatori. Sezonul 9 din Chefi la Cuțite va începe pe 28 februarie, de la ora 20:00. Următoarele ediții se vor difuza luni și marți, de la ora 20:30.

Cei trei chefi și-au aliat forțele pentru o nouă luptă în găsirea celui mai bun bucătar. Ei vor începe sezonul 9 cu preselecțiile, care sunt unul dintre cele mai savuroase momente ale showului. Apoi, urmează bootcamp-urile și formarea echipelor care se vor duela în battle-uri și în probe individuale.

Reamintim că sezonul 8 Chefi la cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea, fiind și singurul bucătar dintre cei trei care a avut patru câștigători de-a lungul sezoanelor, în timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu doar câte doi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton