Florin Călinescu, despre rolul de jurat la Românii au Talent. „Ceea ce fac la emisiune, fac fiindcă...”

 Mirea Roxana
.

Florin Călinescu este, poate, cel mai sincer jurat de la Românii au talent. Acesta nu se teme să spună ceea ce gândește și le oferă concurenților care vin pe scena show-ului de la Pro TV părerea lui sinceră. Actorul a mărturisit că nu joacă niciun rol, că face ceea ce simte și reacționează așa cum simte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri din culisese emisiunii Românii au talent. Actorul este cunoscut pentru faptul că este de o sinceritate ieșită din comun. Acesta face exact ceea ce simte din postura de jurat la emisiunea de la Pro TV.

Florin Călinescu a mărturisit că nu joacă niciun rol la Românii au talent, că reacțiile lui sunt naturale. Actorul a mai povestit că producătorii sau scenariștii nu i-au cerut să se comporte în vreun fel anume.

„Ceea ce fac la emisiunea fac fiindcă aşa simt. Aşa sunt eu de felul meu şi atunci reacţionez, aşa cum o fac, în diferite cazuri. Nu mi-a cerut nimeni să mă comport într-un fel anume, nici producătorii, nici scenariştii', a declarat Florin Călinescu pentru playtech.ro.

g8g8

Florin Călinescu își asumă ce face la Românii au talent

Florin Călinescu își asumă tot ce face și zice la Românii au talent. Actorul a spus că nu are nicio înțelegere cu cei de la Pro TV.

Îmi asum tot ce fac în scaunul acela, aşa cum mă vedeţi cu toţii. Eu jurizez şi ca atare îmi permit să mai comentez cum cântă unul, cum dansează altul, cum apare pe scenă, de ce apare pe scenă, ce vrea să-mi transmită sau să ne transmită. Nu am nicio înţelegere cu cei de la PRO TV. Sunt doar eu, Florin Călinescu!', a declarat Florin Călinescu pentru playtech.ro.

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent:„Piesa e foarte proastă și cred că…'

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o total gratuit pe Ilinca Vandici.Ce apelativ i-a adresat

Citește și: Tavi Clonda va juca într-un serial:„Am terminat scena de filmat'

Citește și: Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV.La ce emisiune va putea fi văzută

Florin Călinescu: „În ziua de Florii voi fi la muncă'

Florin Călinescu a mărturisit că nu se serbează de Florii pentru că va fi la muncă, având în vedere filmările pentru Românii au talent. De asemenea, acesta nu-și amintește să fi făcut vreo sărbătoare din onomastica sa prea des. Actor fiind, a trebuit să fie pe scenă.

„Nu voi face niciun fel de petrecere. Nu am motive. De altfel, în ziua de Florii voi fi la muncă, şi anul acesta, fiindcă filmăm la emisiune, la PRO TV, rezoluţiile calificărilor în faza superioară a producţiei noastre. Ca atare, nu voi face caz de sărbătorirea numelui meu de botez.

Nici nu ştiu s-o fi făcut prea des, fiindcă şi în anii precedenţi, actor fiind de meserie, eram la muncă. Oamenii vin în weekend să-i vadă pe artişti pe scenă. Şi nu contează că sunt Floriile, că e Paşte sau Crăciun. Aşa că, vrei, nu vrei, ai program, dacă ţi-ai ales meseria asta!', a mai spus actorul pentru sursa citată anterior.

Florin Călinescu a trecut prin mari greutăți de-a lungul vieții. Fiica lui a decedat la cinci luni, soția a murit chiar în ziua în care ea împlinea 47 de ani, în februarie 2005, iar Petru, fiul cel mic, și-a pus singur capăt zilelor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton