Florin Călinescu a jignit-o total gratuit pe Ilinca Vandici. Ce apelativ i-a adresat

 Cica Cristina
.

Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent, este cunoscut pentru modul în care împletește umorul cu ironia, uneori, dar și pentru modul inconfundabil cu care jurizează momentele din cadrul show-ului de talente. De data aceasta, actorul a făcut o glumă pe seama Ilincăi Vandici, însă cuvintele pe care i le-a adresat pot fi considerate jignitoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce în ediția trecută a criticat melodia Irinei Rimes, în vizorul lui Florin Călinescu a intrat de această dată Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil!. Juratul de la Românii au Talent a continuat seria glumelor pe sema vedetelor din showbiz, însă de această dată cu un apelativ jignitor.

Florin-Calinescu-1Florin-Calinescu-1

Florin Călinescu, remarcă total nepotrivită despre corpul Ilincăi Vandici

Florin Călinescu a amintit, într-o discuție cu Andra, despre porecla Ilincăi Vandici. Mai exact, după ce Andra i-a făcut un compliment, Florin Călinescu nu doar că a contrazis-o, ba chiar i-a adresat o jignire clară prezentatoarei de la Kanal D.

„Ce corp frumos are Ilinca Vandici', a admirat-o Andra, după care a uramt replica neașteptată a lui Florin Călinescu: „Cine? Ah, Crăcă i se zice între băieți', a spus el.

„Cum?!', a întrebat surprinsă Andra, care a primit mai multe explicații, în același ton tăios, din partea colegului de juriu: „Adică îi cade mingea de baschet dintre genunchi, dacă o pui să o strângă. Și Tonciu are corp mișto'.

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent:„Piesa e foarte proastă și cred că…'

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă:”M-am lovit de critici când eram foarte slabă” / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Tolontan, interviu despre documentarul Colectiv, pentru cel mai repurtat ziar brazilian:„Întreaga noastră societate e legată de incendiul din Colectiv'

Citește și: Andra Volos și-a făcut operație estetică la nas.Primele imagini după intervenție

Ilinca Vandici:„E total greșit să jignești un om pentru ‘defectele’ sale fizice'

Reamintim că Ilinca Vandici a fost victima bullying-ului, chiar ea vorbind despre momentele în care era criticată din pricina faptului că era prea slabă sau că oamenii o analizau mai mult din punct de vedere fizic. Prezentatoarea a subliniat că a avut mult de suferit și a acumulat multe frustrări în perioada respectivă. Redăm declarațiile ei dintr-un interviu acordat revistei noastre nu mai departe de luna trecută:

Cum spuneam, m-au afectat acele reacții. Ceea ce s-a întâmplat acum 10 ani se numește bullying și e total greșit să jignești un om pentru „defectele sale fizice cu care Dumnezeu l-a lăsat pe Pământ, cu atât mai mult cu cât era o minciună.

Da, aveam picioarele foarte subțiri pentru că eram slabă! Da, aveam cele trei paranteze ideale pentru o forma perfectă a picioarelor, însă la mine se vedeau mai pronunțat din cauza faptului că eram slabă, dar atât!

Am suferit enorm și am adunat un munte de frustrări din cauza a ceea ce am trăit în acea perioadă. Însă, poate tocmai acea experiență m-a împins spre sport și, da, mi-am setat de la început acest obiectiv, să ajung să am picioare superbe. Și am reușit! Dar revin cu mențiunea că sunt conștientă că pregătirea ta, modul în care ești tu construit ca om contează cel mai mult. E important să te simți bine în pielea ta, iar eu acum pot să spun că sunt în armonie cu mine însămi', ne-a spus vedeta.

Ilinca Vandici: „M-am lovit de critici în legătură cu picioarele mele'

Ilinca Vandici a mai subliniat că și-a propus să fie impecabilă, lucru pe care l-a și reușit, însă și-ar dori ca oamenii să privească dincolo de aparențe.

„Uneori, oamenii nu au răbdare să te cunoască, văd un chip frumos și rămân ancorați în acea prima impresie, e frumoasă și cam atât… Tocmai de aceea am fost mereu dornică să evoluez, să demonstrez cine sunt și cum sunt cu adevărat! Dar asta nu se întâmplă peste noapte, trebuie să muncești în permanență, să te dezvolți și să confirmi, să reconfirmi, până oamenii încep să te cunoască și să te perceapă cât mai aproape de cine ești cu adevărat. Toată strădania a dat roade, iar acum mă bucur că pot împărtăși experiențe ale vieții mele cu toți cei care își doresc asta! 

Niciodată nu am înțeles de ce oamenii sunt judecați pentru că arată într-un anumit fel, m-am lovit de exemplu, în trecut, de critici în legătură cu picioarele mele, când eram foarte slabă. Mă afecta faptul că unii vedeau doar ce își doreau ei și că pentru ei reprezentam doar ceva fizic.  Mi-am propus mereu să vin impecabilă, în primul rând profesional, în fața publicului, iar asta a însemnat o muncă susținută. Acum, simt că oamenii mă cunosc, m-am mai relaxat, deși vreau în continuare să îmi forțez limitele, să fiu cea mai bună variantă a mea. Sunt împăcată cu mine', ne-a povestit în urmă cu câteva luni Ilinca Vandici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton