Florin Călinescu a avut COVID-19! Cum se simte acum: "Încă mai..."

 Cica Cristina
.

Florin Călinescu susține că a trecut prin experiența COVID-19 și a povestit cum se simte acum. Din fericire, a avut o formă ușoară și nu-și face probleme în privința imunizării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a povestit că a avut COVID-19, însă din fericire a contractat o formă ușoară. Actorul susține că nu a întâmpinat mari probleme, dat fiind că nu avea comorbidtăți.

Florin-Calinescu-COVID-19-1Florin-Calinescu-COVID-19-1

Florin Călinescu, infectat cu COVID-19: „Nu am comorbidități”

Se simte în formă, astfel că nu se înghesuie să se vaccineze anti-COVID-19, ci intenționează să-i lase în față pe cei care au mai mare nevoie de ser.

'În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie.

A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu. Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta. 'Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare. Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!', a mărturisit Florin Călinescu, potrivit impact.ro.

Citește și: Averea lui Florin Călinescu.Are două terenuri, patru locuințe și 62.000 de euro în conturi

Citește și: Amendă de la CNA pentru glumele cu tentă sexuală făcute de Florin Călinescu, la „Românii au talent”:”Pavel, să-ți dau un exemplar din cartea mea, Cum s-o bagi din prima.”

Citește și: Bloggerița care s-a măritat cu fiul ei vitreg, mai mic cu 14 ani, a născut!Cum arată fetița lor

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Florin Călinescu iese la pensie

Florin Călinescu, care va împlini curând 65 de ani, vrea să se pensioneze. Singura problemă ar fi că nu prea are vechime în muncă.

Am fost mai toată viaţa mea un liber profesionist. Eu şi Ion Iliescu, nişte liberi profesionişti! Nu prea am avut carte de muncă prin locurile pe unde am lucrat, dar cred că vreo douăzeci de ani de muncă prin teatru aş putea strânge.

Când am terminat Institutul de Teatru, prin anii 80, am primit repartiţie la Bârlad, că aşa era în anii lui Ceauşescu. Nu m-am dus, am refuzat repartiţia primită, aşa că ăia m-au dat afară. Apoi, după 1990, când am început colaborarea cu PRO TV, nu am lucrat la ei cu carte de muncă. Mi-am făcut propria firmă şi am încheiat contracte. La fel am făcut şi cu alţii', a mai spus Florin Călinescu.

Totuși, actorul nu își face probleme cu privire la siguranța zilei de mâine: De ce aş face-o?! Am destui prieteni pe care să-i ajut cu bani, dacă îmi vor cere acest lucru', a conchis el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton