Florin Busuioc vorbește în premieră despre relația cu cele două fiice: "Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Până acum, nu m-au dezamăgit niciodată"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Florin Busuioc nu este deloc un tată exigent, asta și pentru că nu a avut motive. Fetele sale sunt bine educate și cu capul pe umeri și nu i-au dat motive de supărare prezentatorului rubricii meteo de la PRO TV. Actorul ne-a făcut câteva dezvăluiri despre ce înseamnă, mai exact, să fii „în minoritate în familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Obișnuiți să gătiți acasă? Care este felul dumneavoastră preferat de mâncare, plăcerea vinovată?

Sincer, da, gătesc. Îmi place foarte mult să mănânc spanac, de exemplu. Chestie pe care eu când eram mic nu o suportam și tata mi-a dat o lecție. A făcut spanac, n-am vrut să mănânc și mi-a zis: „Bine, du-te la joacă!; seara s-a repetat povestea. A doua zi, de dimineață, mătușa mea a făcut încă un spanac pe care n-am vrut să-l mănânc… „Bine, du-te la joacă!. Și tot așa, până am cedat. De atunci, mănânc spanac fără probleme. Eu habar n-aveam ce gust are, dar nu-mi plăcea cum arăta.

Citește și: Imaginea cu Adelina Pestrițu nemachiată a stârnit controverse.Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj

Cum este Florin Busuioc ca tată de fete? Cum ați reacționa, să zicem, peste cinci, zece ani, când fetele vă vor prezenta primele lor cuceriri? Ce calități ar trebui să aibă un tânăr ca să fie pe placul dumneavoastră, în postura de iubit al fetelor?

Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta. Nu este grav, pentru că este în firea lucrurilor să se întâmple. Până acum, fetele nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri și sunt destul de bine educate încât să nu-și aleagă băieții greșiți. Așa că, sincer, nu am apăsări prea mari din punctul acesta de vedere.

Citește și: Lili Sandu, copleșită de restricțiile pandemiei, cu doar câteva zile înainte să nască:„Aici, în România, ne-au luat acest drept, producând o traumă…'

Cum este să fiți „în minoritate în familie? E un dezavantaj sau, dimpotrivă, răsfățul vine din toate părțile?

Răsfățul vine, dar și eu trebuie să răsfăț la rândul meu. Nu este doar o chestie unilaterală. La răsfăț răspunzi cu răsfăț. Și uite că, până acum, lucrurile au funcționat foarte bine și merg foarte bine în continuare.

Citește și: Oana Cuzino are o fiică superbă care-i seamănă leit! Naomi a ajuns la vârsta majoratului și se pregătește de facultate:„Ea este versiunea mea mult îmbunătățită'/ EXCLUSIV

Ce planuri de viitor aveți, atât din punct de vedere personal, cât și pro- fesional, dat fiind că pandemia ne-a ținut pe toți în loc vreme de trei luni?

Probabil că o să intru în niște repeti ii cu bunul meu prieten, Gigi Ifrim. Am o piesă de teatru foarte bună, în două personaje. Să vedem dacă o să meargă sau nu. Dar nu chiar acum, poate mai spre toamnă așa. Iar la PRO TV lucrurile merg foarte bine cum sunt acum. Poate, până la urmă, o să reușesc la anul să fac și filmul meu de scurtmetraj. Am un scenariu pe care l-am scris și vreau să-l realizez tot eu.

Florin-Busuioc-1-1Florin-Busuioc-1-1

Foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton