Flora Năstase susține că nu s-a demachiat niciodată: „De aceea pernele de la hotel și cele de acasă erau praf. Nu cred în acest ritual de îngrijire” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Flora Năstase susține că nu s-a demachiat niciodată. „Regina blănurilor' este de părere că nici femeile care susțin că fac acest lucru, nu se țin, de fapt, de acest ritual de îngrijire. Mai mult, Flora Năstase crede că femeile care au timp pentru acest lucru sunt cele singure!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Flora Năstase susține că nu s-a demachiat niciodată. „Regina blănurilor' este de părere că femeile care fac acest lucru, fie nu se țin de el, fie nu au un bărbat lângă ele. Vedeta nu este de acord nici cu dușurile de trei ori pe zi, care i se par exagerate, în condițiile în care corpul nostru și pielea ar putea suferi în urma gelului de duș și a apei cu sulf.

flora-in-haina-de-blana-alba-frumoasaflora-in-haina-de-blana-alba-frumoasa

Citește și: Drama designerului Flora Năstase „Regina Blănurilor”. Cum a rămas fără avere:”Am fost internată la Psihiatrie de două ori”

Citește și: Nepoata lui Ilie Năstase, acuzată de furt de proprietarii unei florării:”Am fost amenințați că ne închide magazinul!”

Citește și: Cum arată Raluca Turcan la 46 de ani.Fostul vicepremier a investit mult în aspectul său fizic

Citește și: În ce relații a rămas Mara Oprea din „Adela' cu Alina Sorescu, după ce i-a fost elevă:„Chiar am vorbit acum ceva timp cu ea. M-am bucurat să aflu că…' / EXCLUSIV

Flora Năstase susține că nu s-a demachiat niciodată

Recunoscută pentru sinceritatea pe care o are, Flora Năstase a făcut o dezvăluire surprinzătoare. „Regina blănurilor' a mărturisit că ea nu a urmat niciodată un ritual de frumusețe și îngrijire care începe cu demachierea. De aceea, pernele de la hotel și de acasă au fost și sunt întotdeauna pline de fard. După părerea ei, femeile care au timp pentru așa ceva sunt cele care nu au un partener de viață.

'Nu cred că sunt persoana potrivită, pentru că eu nu am un astfel de ritual de îngrijire. Nu am avut niciodată. Eu nu m-am demachiat niciodată în viața mea, de aceea, pernele de la hotel erau praf și pernele de acasă. Pentru că nu m-am demachiat. Asta sunt eu! Și altceva, o cremă, când îmi aduc aminte. Acesta este adevărul! Eu nu cred în acest ritual de îngrijire.', a declarat pentru viva.ro, creatoarea de blănuri Flora Năstase.

„Nu cred în cele trei dușuri pe zi'

Flora Năstase nu este de acord nici cu ideea de a ne spăla prea des podoaba capilară sau de a face trei dușuri pe zi. În opinia vedetei, acestea fac rău corpului, în condițiile în care apa conține sulf, iar gelul de duș e plin de chimicale.

'Așa cum nu cred în cele trei dușuri pe zi. Așa cum nu cred că trebuie să-mi spăl părul zilnic sau la două zile. Mi se par niște acte deplasate. Cum să îmi pun eu pe pielea mea de trei ori pe zi apa aia cu sulf și chimicalele din gelul de duș? Și să mai am pretenția sau speranța ca pielea mea să nu sufere? E o nebunie! Dar, poate eu nu sunt cel mai bun exemplu în sensul acesta! Însă, având în vedere vârsta mea și felul în care arăt, că nu sunt foarte depreciată pentru felul în care arăt, cred că ritualul meu a fost unul benefic mie, dacă nu corect!', a mai declarat, în exclusivitate pentru viva.ro, Flora Năstase.

Flora Năstase nu avea timp să se demacheze în tinerețe

Flora Năstase n-a avut timp în tinerețe pentru ritualul de demachiere și înfrumusețare și crede că un bărbat nu ar avea răbdare să te aștepte să faci acest lucru. Mai mult, creatoarea de blănuri susține că femeile care se țin periodic de acest ritual sunt de fapt femeile singure.

'Păi, în tinerețea mea, ce să mă demachiez, când eu veneam de unde veneam și trebuia să fiu cu bărbatul meu. Da ce, stătea el să mă demachiez eu? Păi, mă lua la goană! Astea sunt niște nebunii. O femeie care chipurile, își face ritualul de seară, în primul rând este o femeie singură! Nu te suportă nimeni! Acesta e adevărul.

Să stai două ore, îl ia somnul pe bărbatul tău, că tu te demachiezi. Doar că oamenii se feresc să spună asta. Vor să spună ce li se pare lor că e bine. Și cele care spun că fac asta, nu știu câte dintre ele se demachiază. Dar e bine să spui așa! La vârsta mea nu am nicio apăsare, pot să spun ce vreau! În general, eu spun realitatea. Asta a fost. Eu nu m-am demachiat niciodată', a adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton