Flick s-a căsătorit pe plajă, în Grecia! Primele imagini de la nunta la care Daniel Buzdugan a fost naș: ”Am aflat cu o zi înainte”

 Stamen Diana
.

Flick s-a căsătorit în mare secret cu femeia care îi este iubită de câteva luni. Nunta a avut loc pe plajă, în Grecia, iar nașul a fost Daniel Buzdugan, care se afla în vacanță, în Creta, cu familia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor și iată că nunta a luat prin surprindere chiar și pe nași. Flick și Denisa s-au căsătorit pe plajă, în Grecia, iar alături de ei au fost doar nașii lor, Daniel Buzgudan și soția.

'De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, … pentru totdeauna!'
, așa și-a anunțat Flick căsătoria.

Denisa Hodișan a purtat o rochie vaporoasă albă și o pereche de adidași. Nunta a fost una extrem de relaxată și decizia lor de a se căsătorit atât de repede a uimit pe toată lumea. Felicitările au curs pe rețelele de socializare pentru cei doi proaspeți căsătoriți.

Citește și: Flick s-a cuplat cu „rivala” Alexandrei Becali, topmodelul Denisa Hodișan: „Am rămas din primăvară / Cu o mască și cu ea!”

Nașul Daniel Buzgudan a aflat cu o zi înainte

Prezentatorul matinalului de la RadioZu a pocestit că a fost luat prin surprindere de finul lui și de vestea căsătoriei. Flick și Denisa au luat avionul către Creta, acolo unde se afla nașul lor alături de familie și au spus DA.

Daniel-Buzdugan-nașul-lui-FlickDaniel-Buzdugan-nașul-lui-Flick

'Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste!
Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)
La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile.
Acum sunt deja soț și soție!
Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa!

Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!', a spus Daniel Buzdugan.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan.Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton