Fiul lui Walter Zenga se căsătorește! Cine este iubita lui Nicolo

 Mirea Roxana
.

Fiul lui Walter Zenga, Nicolo, în vârstă de 31 de ani, a anunțat că se va căsători. Nicolo și Marina Crialesi sunt împreună de doar câteva luni, dar cei doi simt deja că sunt suflete pereche. Fiul lui Walter Zenga și-a luat inima în dinți și a întrebat-o pe frumoasa sa iubită dacă dorește să îi fie alături toată viața. Răspunsul actriței a fost… DA!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicolo Zenga și Marina Criaseli, o actriță italiancă, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase luni de zile. Fiul lui Walter Zenga s-a convins de faptul că nu vrea să își petreacă viața alături de altă femeie, așa că a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită, în vârstă de 31 de ani.

w1w1

Nicolo Zenga i-a surprins pe fanii lui de pe rețelele sociale în momentul în care a anunțat că urmează să se căsătorească. Acesta a publicat o fotografie cu aleasa inimii sale, alături de care a scris „A spus DA', plin de entuziasm. De asemenea, Marina Criaseli își poartă cu mândrie minunatul inel de logodnă pe care l-a afișat ostentativ în fotografia publicată Instagram.

Citește și: Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson:„Adevărata întâlnire a fost cu…'

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri despre lupta cu depresia:„Aveam 14 ani, părinții mei nu au înțeles cât de rău eram'

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la două luni după ce a născut:„Cheia fericirii e să te iubești așa cum ești'

Citește și: Care este starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu, internat de 3 luni:„Recuperarea depinde și de…'

Fiul lui Walter Zenga se căsătorește

Fiul lui Walter Zenga și Marina Criaseli s-au cunoscut pe rețelele sociale. Cea care a făcut primul pas a fost frumoasa actriță, care a reacționat constant la fotografiile publicate de Nicolo Zenga. Fiul fostei vedete din fotbal a fost impresionat de frumusețea răpitoarei a Marinei, mai ales că nu o mai văzuse niciodată la televizor înainte.

Fiul lui Walter Zenga nu a rămas indiferent la semnalele pe care le tot primea din partea actriței, așa că a abordat-o și de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Internauții i-au felicitat pentru decizia de a-și uni destinele și le-au urat să fie cât mai fericiți cu putință. Ce-i drept, fericirea se citește deja pe chipul lor. Amândoi radiază și putem admite că, și de data aceasta, Cupidon a făcut o treabă excelentă.

Raluca și Walter Zenga s-au împăcat

Când toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi soți cât de curând „liberi de contract', iată că Walter Zenga a afirmat că el și Raluca sunt din nou împreună.

Nu suntem deloc despărţiţi. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi, pe care a şters-o după 8 ore‘, a mărturisit Walter Zenga la o emisiune a postului TV italian Canale 5, în care a apărut alături de soția lui.

Cei doi sunt împreună de 14 ani și au doi copii, pe Samira și Walter Junior. La scurt timp după anunțul șocant de anul trecut, s-a pus evident și problema partajului, iar averea pe care ar fi avut-o de împărțit Raluca și Walter Zenga este una fabuloasă. Mutați de nouă ani în Dubai, soții Zenga au locuit împreună într-o casă luxoasă din Palm Jumeirah, un cartier exclusivist de pe malul mării, a cărei valoare se ridică minim două milioane de euro. Dar familia Zenga mai deține și un apartament de lux, de 250.000 de euro. De asemenea, Raluca și Walter Zenga au imobile şi în România și Italia, fiecare valorând 350.000 de euro, plus o proprietate în Sardinia.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton