Fiul cel mare al Claudiei Pătrășcanu a împlinit 5 ani! Vedeta a avut grijă ca fiul său să nu simtă lipsa lui Gabi Bădălău

 Oana Popoiag
.

Claudia Pătrășcanu a avut petrecere în familie, căci fiul său cel mare, Gabriel, a împlinit cinci ani. Fiind vorba despre prima aniversare a micuțului de când părinții săi s-au despărțit, vedeta a făcut tot posibilul ca băiatul să nu simtă lipsa tatălui.

Claudia Pătrășcanu s-a ocupat până în cel mai mic detaliu de petrecerea aniversară a fiului său cel mare, Gabriel, care a împlinit cinci ani. Fiind vorba despre prima aniversare a băiatului după divorțul părinților, bruneta a făcut tot posibilul ca cel mic să nu simtă lipsa lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu și-a serbat fiul cel mare

1Claudia-Patrascanu-copil1Claudia-Patrascanu-copil

Cum Gabriel este pasionat de tot ce ține de armată, vedeta a organizat pentru copil o petrecere în stil army, unde copiii s-au distrat de minune.

Deși nu a fost prezent la petrecerea fiului său cel mare, Gabi Bădălău i-a transmis micuțului o urare virtuală. 'Prima mea minune. 5 ani de fericire, 5 ani de bucurie. Ani mulţi, iubitul meu frumos Gabriel', a scris pe Instagram fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Citește și: Anna Lesko are un nou iubit la două luni de la despărțirea de tatăl copilului

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton