Fiica vitregă a lui Matt Damon, testată pozitiv cu noul coronavirus. Tânăra de 21 de ani este studentă la New York

 Cica Cristina
.

Fiica vitregă a actorului Matt Damon a fost diagnosticată cu COVID-19. Atât tânara, cât și colegele ei ar fi contractat virusul și au nevoie de o perioadă de recuperare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

TIFF – Ford vs. FerrariTIFF – Ford vs. Ferrari

Actorul Matt Damon se află în prezent în Irlanda, alături de soție și cei trei copii ai cuplului. Fiica cea vitregă, însă, studentă la New York, a contractat COVID-19. La fel și colegele de cameră, care au nevoie de recuperare, potrivit mediafax.ro.

Alexia are 21 de ani și este fiica soției lui Matt Damon, Luciana Barroso.

Citește și: Modelul Bianca Dobroiu s-a vindecat de coronavirus, după 74 de zile:”A fost un coșmar”. Primul lucru pe care l-a făcut când a aflat că rezultatul e negativ

Matt Damon: „E înspăimântător”

'Fiica noastră mai mare este studentă la New York. A avut Covid, împreună cu colegele ei de cameră, dar a trecut cu bine prin asta. Toată lumea e ok. Pentru mama lui Lucy și pentru mama mea însă, pentru această generație e înspăimântător. Cred că toți am recepționat mesajul, respectăm regulile de izolare și de distanțare socială, ne spălăm pe mâni și tot restul, dar e înspăimântător, cu siguranță pentru părinții noștri', a precizat Matt Damon în cadrul emisiunii Graham OToole and Nathan OReilly on Spin 103.8s Fully Charged, potrivit pagesix.com.

Se pare că actorul trăiește pe pielea lui momentele din filmul Contagion (2011). Subiectul este foarte asemănător cu ceea ce se întâmplă în zilele noastre: un virus ucigaș care a apărut în China se răspândește la nivel mondial și se ajunge la haos, timp în care specialiștii încearcă să găsească un vaccin.

Citește și: Viorel Cataramă a fost testat pentru coronavirus, la o săptămână după ce a vrut să se autoinfecteze.Ce rezultat a primit? Prima declarație a soției lui, Adina Alberts.

Matt Damon, în vârstă de 49 de ani, are trei fetițe cu Luciana Barroso: Isabella, Gia Zavala și Stella.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Actorul Nick Cordero s-a trezit din comă! Medicii i-au amputat un picior din cauza complicațiilor produse de coronavirus:”Este extrem de slăbit, atât de slăbit, încât nu poate să închidă gura”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton