Fetița de doar 6 ani a lui George Floyd transmite un mesaj emoționat. Gianna nu știe adevărul despre moartea eroului ei: ”Tati a schimbat lumea”

 Stamen Diana
.

Moartea lui George Floyd a rupt inimile în două unei lumi întregi, dar cea mai dureroasă suferință este cea trăită de fetița lui de doar 6 ani. Micuța a transmis un mesaj emoționat, după ce eroul ei s-a stins din viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este traumatizant pentru un copil la o vârstă atât de fragedă să audă numele tatălui său peste tot la televizor. Gianna Floyd nu știe povestea reală a morții părintelui său, ci știe că s-a stins din viață pentru că nu mai putea respira.

Într-un video apărut pe rețelele de socializare, fetița se află pe umerii unui prieten de familie și spune cu mândrie: 'Tati a schimbat lumea'. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante și te vor face să lăcrimezi instantaneu.

Gianna, fetița lui George Floyd, a vorbit într-un interviu pentru 'Good Morning America' despre cât de dor îi este de tatăl ei și a vrut ca toată lumea să știe asta. Micuța spune despre părintele ei că era distractiv și se juca mereu cu ea, potrivit ABCNews. Roxie Washington, soția lui George Floyd, spune despre acesta că era un tată care a făcut totul pentru fiica sa. 'El doar a vrut ca ea să aibă tot ce este mai bun', spune soția îndurerată.

Roxie Washington, soția lui George Floyd, declarații emoționante

Soția lui George Floyd a primit vestea tragică de la nepoata sa, apoi moartea bărbatului a fost confirmată și de un apropiat la acestuia. Cu lacrimi în ochi, Roxie Washington povestește că nu a putut privi mai mult de câteva secunde filmarea în care soțul ei este ucis.

'Am privit doar o clipă. Nu-mi venea să cred că cineva era pe el așa. Și atunci, în acel moment, pentru că l-am iubit atât de mult, am vrut să-l ajut sau aș să fi fost acolo să-l ajut. Și l-am auzit doar implorându-l pentru viața lui.', a declarat Roxie Washington.

Îndurerată, soția lui George Floyd a mărturisit cum a decurs și discuția cu Gianna, despre moartea tatălui său. „Am închis ușa ca să pot urmări știrile. Am intrat în cameră și i-am spus «Gianna, de ce ai deschis ușa?» Ea a spus că «se întâmplă ceva cu familia mea»', povestește Roxie.

Gianna-FloydGianna-Floyd

Micuța nu știe că tatăl ei a fost ucis, ci că nu a mai putut să respire. Este greu pentru o mamă să vorbească cu copilul ei despre o situație atât de delicată, mai ales că asta poate lăsa traume pe viață.

Din păcate, Gianna nu va mai avea o figură paternă în viața ei, iar lucrul acesta este extrem de dureros. „Nu o va vedea niciodată crescând. Dacă există o problemă pe care o are și are nevoie de un tată, nu mai are asta', a declarat Washingtonul în cadrul unei conferințe de presă, marți, în Minneapolis.

Citește și: Prima apariție în public a Melaniei Trump, de la iscarea protestelor violente din America. Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o ținută sobră

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton