Festivalul de Film de la Veneția – Outfituri care au făcut senzație pe covorul roșu

 Oana Pantazi
.

Festivalul de Film de la Veneția a debutat ieri, bucurându-se de prezența a numeroase staruri internaționale. Invitații vor avea privilegiul de a se delecta în premieră cu cele 71 de lungmetraje prezentate în cadrul evenimentului, dar și cu outfiturile de senzație ale vedetelor prezente la eveniment.

 

Cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția a debutat ieri, în cele 10 zile ale evenimentului – ce este considerat un fel de trambulină de lansare a producțiilor cinematografice către Oscar – fiind așteptați nenumărați invitați de marcă, printre care Jane Fonda, Robert Redford, Matt Damon, Penelope Cruz și Javier Bardem.

Cel care a deschis competiția este Matt Damon, cu 'Downsizing', un film care promite, în pofida unora dintre critici, care consideră că filmul este, de fapt, o variantă cu ceva mai mult mesaj social a peliculei „Dragă, am micșorat copiii!'… Emoțiile sunt mari atât pentru protagoniștii, cât și pentru producătorii celor 21 de filme ce intră în competiție pentru Leul de Aur (premiu ce va fi înmânat pe deata de 9 septembrie).

Citește și: Vezi ce părere au vedetele despre Despacito!

Până atunci însă, cele mai comentate și jurizate sunt defilările actorilor de pe covorul roșu, atât fanii, cât și publicațiile de gen fiind cu ochii pe outfiturile alese de aceștia. În prima zi de festival, au impresionat cu precădere Rebeca Hall (într-o superbă creație Armani), Kristen Wiig, Annette Bening, dar și soția lui Matt Damon, care, cu o rochie care-i scotea în evidență bustul generos, a electrizat asistența. Până la finele evenimentului mai sunt însă 9 zile și multe alte vedete, suntem convinși că vom avea câteva surprize extrem de plăcute.

Citește și: Andreea Marin – Viraj brusc spre FERICIRE

Iată care sunt câștigătoarele în materie de fashion ale primei zile a Festivalului de Film de la Veneția, cu mențiunea că prima în preferințele publicului, dar și ale specialiștilor s-a situat, fără niciun fel de emoții, Rebecca Hall.

Rebecca Hall – outfit Armani PrivéRebecca Hall – outfit Armani Privé

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Northfoto

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton