Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, primele declarații: ”Mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat”

 Stamen Diana
.

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia a fost reținută de polițiști și a făcut primele declarații. Ștefania Andrei, agresoarea vedetei de la ProTV, a fost dusă la Secția 14 din Capitală pentru audieri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Femeia în vârstă de 34 de ani a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia, însă ar fi reacționat așa, după ce designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină. Ștefania Andrei va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Într-un dialog cu reporterii, femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia susține că nu a lovit-o cu niciun obiect, ci că i-a dat un pumn în față. De asemenea, Ștefania Andrei a declarat că nu a lăsat-o pe vedeta de la ProTV într-o baltă de sânge și recunoaște că nu a fost decizia corectă de a o lovi. Agresoarea a spus că nu este o fire violentă, însă Cristina Joia ar fi provocat-o.

Reporter: Bună seara! Ce s-a întâmplat?

Femeie: Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

Reporter: Și asta a justificat să fiți atât de pornită?

Femeie: Nu…

Reporter: Și de ce ați lovit-o?

Femeie: Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…

Reporter: Soluția este să o lovești?

Femeie: Nu, nu este o soluție.

Reporter: Îți pare rău? Consideri că ai greșit?

Reporter: Ați văzut că ați lăsat-o acolo într-o baltă de sânge?

Femeie: Nu era nicio baltă de sânge. Am lovit-o și am… pur și simplu…

Reporter: V-ați imaginat că o astfel de răzbunare se poate solda cu asemenea consecințe?

Le-a răspuns femeia jurnaliștilor luni seara, potrivit Știrile Protv. Cristina Joia a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza.

Cristina-Joia-3-1Cristina-Joia-3-1

Cristina Joia a fost bătută într-un magazin din București

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, de la PRO TV, a fost în acest weekend victima unei agresiuni într-un magazin de pe Calea Șerbam Vodă, din București. Aceasta a fost atacată violent de către o femeie căreia i-a reproșat că a blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni cu mașina.

Designerul a povestit ulterior, pentru PRO TV, că întregul scandal s-a iscat din cauză că a îndrăznit să-i atragă atenția unei șoferițe că parcase neregulamentar.

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Cristina Joia a depus plângere împotriva femeii care a desfigurat-o. Cine este femeia care a agresat-o în plină stradă

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără de 21 de ani, însărcinată și diagnosticată cu cancer a refuzat chimioterapia, pentru a-și salva bebelușul: 'Sub nicio formă nu am vrut să fac avort'

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând.

M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în faţă […] A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit aici şi am căzut. Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit. Mi-era foarte rău deja, a povestit designerul pentru Ştirile ProTV.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton