Famke Janssen, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată actrița din "James Bond" la 55 de ani

 Cica Cristina
.

Famke Janssen ne-a obișnuit cu apariții impecabile. Trup zvelt, siluetă de invidiat, un păr strălucitor și un chip… acum distrus de operații estetice. Iată cum arată actrița din James Bond și X-men la 55 de ani!

Famke Janssen, s-a remarcat nu doar pentru interpretarea în producții de succes precum James Bond, Taken, X-men, The Blacklist, Once upon a time in Venice, ci și pentru frumusețea sa naturală. Însă, cum pentru multe vedete de la Hollywood procesul îmbătrânirii este greu de acceptat, a ales să apeleze la bisturiu în căutarea tinereții veșnice.

Mereu s-a lăudat cu un păr lung și strălucitor, cu o siluetă zveltă și picioarele lungi. Din păcate, actrița și fostul model a pășit de prea multe ori pragul esteticenilor, iar acum fața îi pare pur și simplu „înghețată”. Într-adevăr, nici urmă de riduri, dar niciun zâmbet nu i se mai conturează pe chip. Și-a întins pielea, iar pomeții și obrajii umflați nu au făcut altceva decât să îi micșoreze frumoșii ochi negri.

Citește și: Cum arată acum Katie Piper, modelul atacat cu acid sulfuric de fostul iubit, în urmă cu 12 ani.A făcut peste 80 de operații estetice pentru a-și reconstrui chipul

Fanii au rămas uimiți de ultimele sale apariții, fiindu-le destul de greu să o recunoască. Mai mult, mulți dintre ei au avut dubii dacă este într-adevăr ea sau nu.

Absolventă a Universității Columbia, actrița a divorțat în urmă cu zece ani de scriitorul și regizorul Kip Williams. Căsnicia celor doi s-a destrămat după numai 5 ani. Vedeta nu are copii și nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat după separare, potrivit eva.ro.

Citește și:Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice!”Păream un extraterestru”

Trust Screening – NYCTrust Screening – NYC

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în anul 2000, când nu avea operaţii estetice.La 26 de ani, era 100 % naturală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton