Tily Niculae, pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce greutăți întâmpină și câte kg a luat: ”Insomniile au fost horror, bebelușul mă apăsa pe diafragmă” / Exclusiv

 Oana Popoiag
.

Tily Niculae traversează o perioadă extrem de fericită, urmând să aducă pe lume al doilea copil, un băiețel. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, vedeta ne-a povestit cu sinceritate ce probleme întâmpină, câte kilograme a luat în greutate, cum arată alimentația ei în ultimul trimestru și la ce metodă de naștere va apela. De asemenea, Tily ne-a spus cum a perceput amenințarea coronavirus.

Tily, judecând după pozele de pe Instagram, traversezi o perioadă foarte veselă. Cm merge sarcina pe ultima sută de metri?
Am și momente mai dificile, dar, per total, nu aș avea cum să nu fiu fericită, indiferent de simptomatologie. Este un copil dorit, un dar și da, chiar traversez o perioadă foarte fericită. Sarcina merge foarte bine pe ultima suta de metri.

Care e cea mai dificilă parte în aceasta perioadă, ce probleme întâmpini?
Am întâmpinat probleme cu somnul. Insomniile au fost horror, dar nu pentru că nu puteam să dorm, din cauza unor gânduri, ci pentru că bebelușul mă apăsa pe diafragmă și nu puteam să respir, mă sufocam, din cauza proastei circulații mâinile îmi amorțeau. Dacă stăteam într-o parte, lui nu îi convenea, dacă stăteam pe spate îmi era mie rău și aveam reflux. Cred că asta a fost partea cea mai dificilă. Plus faptul ca eu sunt destul de dinamică, iar din acest punct de vedere a fost o perioadă extrem de frustrantă, pentru că nu mai pot să fac atâtea lucruri ca înainte.

Ce mănânci acum și câte kilograme ai luat? E vreun fel de mâncare pe care nu îl mai suporți?
Am mâncat de toate, mai puțin alimentele care erau interzise în sarcină, cum sunt fructele de mare. Cred că în primul trimestru am băut apă minerală, iar eu nu beau apă minerală în general, si am mâncat foarte multă mâncare gătită românească. Mâncam din două în doua ore, îmi era foarte foame. Apoi, în trimestrul al doilea, am mâncat mezeluri, eu nefiind fan mezeluri de obicei, uleiuri…Comandam pomana porcului doar ca să înmoi pâine proaspătă în ulei, carnea o lăsam deoparte…ireal! În trimestrul al treilea am consumat foarte multe fructe, am renunțat la apa minerală și am revenit la apa plată și văd că am început să mănânc foarte multe dulciuri.

Până în prezent am luat 17,5 kg, dar mai sunt totuși vreo două săptămâni până când nasc. Urmează să aflu data probabilă curând, în funcție de cum arată colul, cum este lichidul, cum este bebe, dar nu mă panichez, pentru că la Sofia am luat 21 kg, mă asteptam să fie la fel.

Ce metodă de naștere ai ales?
Eu nu am avut posibilitatea să optez pentru o metodă de naștere, nici la Sofia nu s-a întâmplat asta, din cauza unor probleme medicale. Acum, cu atât mai mult, pentru că el are și cordonul ombilical în jurul gâtului. Și dacă aș fi putut să nasc natural probabil că m-ar fi bagat la cezariană. Deci va fi cezariană, care nu reprezintă varianta mai 'light' a nașterii, să nu creadă cele care citesc în acest moment materialul vostru că reprezintă varianta mai light.

Cum a fost a doua sarcină față de prima? Diferențe mari, surprize?
M-am simțit mult mai obosită în această sarcină și nu îmi dau seama dacă asta vine de la faptul că sunt mamă full time, mă ocup de o preadolescentă, cu dus la școală, lecții, mâncare, curățenie, activități… nu știu dacă acesta a fost motivul oboselii sau vârsta sau pur și simplu a fost ceva hormonal.

Dat fiind că ești însărcinată, ai luat măsuri speciale împotriva amenințării coronavirus? Te-a speriat?
Nu m-am speriat și nu sunt speriată, asta datorită faptului că panica nu ajută pe nimeni și oricum nu mi-ar face bine în această perioadă. Cred că lucrurile se așază, nu are sens să fac o tragedie din asta. Nu am luat nicio măsură specială. Deși ar fi trebuit să mă protejez foarte mult, fiind ocupată să cresc o preadolescentă, nu am avut parte de răsfățul acesta. Când a venit vorba despre a purta o masca… eu de-abia respir, dacă mai puneam și mască leșinam direct! Deci eu nu am luat nicio măsură specială, dar asta nu înseamnă ca oamenii nu trebuie să o facă.

Tily NiculaeTily Niculae

Foto: Instagram

Citește și: Mihaela Radulescu a inițiat o campanie împotriva răspândirii coronavirusului: „Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mâna”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton