EXCLUSIV! Sore, despre presiunea de a fi slabă: ”Mi-am auzit vorbe de tipul «vai, dacă nu o sa îți revii repede la silueta inițială o să fie rău pentru cariera ta!»”

 Oana Popoiag
.
Sore dietăSore dietă

În urmă cu trei ani, Sore a adus pe lume o fetiță, iar imediat după a început lupta cu kilogramele în plus. Sore ne-a povestit că nu a fost o misiune ușoară și că atunci când ești persoană publică, presiunea de a arăta bine este cu atât mai mare. Vedeta a avut o perioadă complicată după naștere, luptându-se nu doar cu kilogramele, ci și cu observațiile caustice ale celor din jur.

Din afară, lupta unei vedete cu kilogramele în plus poate părea un lucru simplu și care, cu oarece eforturi – și având la îndemână toate instrumentele, oricât de costisitoare – se reglează imediat. Însă atunci când meseria ta cere imperios, chiar dacă nu mereu direct, să arăți bine, presiunea este uriașă, iar frustrările de multe ori pe măsură. 'Camera nu minte', se spune adesea și acesta este și cazul lui Sore, care după ce a adus-o pe Ingrid pe lume acum trei ani, a început o luptă aparent imposibilă cu greutatea.

Sore, 'sfătuită' să slăbească dacă vrea să-i meargă bine în carieră

'Știu că poate părea absurd să declar că nu am ținut nicio dietă și totuși am slăbit 20 kg după naștere, într-un timp relativ scurt, aproximativ un an. Doi au trecut până când am ajuns cu corpul la nivelul dorit de tonifiere. Am fost la un nutriționist care îmi dăduse pe gramaj 4-5 mese pe zi, iar timp de o lună nu am slăbit nici 500g. Atunci m-am supărat foarte tare, pentru că pe parcursul sarcinii mi-am auzit foarte multe vorbe demoralizante, de tipul «vai, dacă nu o să îți revii repede la silueta inițială o să fie foarte rău pentru cariera ta» sau «vai, dar și ieri ai mâncat la prânz burger». Îți dai seama că mă afectau toate remarcile într-o oarecare măsură, dar a contat mai mult să mă simt eu bine atunci în sarcină, am avut încredere că voi slăbi ușor și frumos', ne-a povestit Sore.

Cum a slăbit Sore 21 de kg fără să renunțe la burgeri și cartofi prăjiți

După teama inițială că nu îi va fi ușor să revină la greutatea dinainte de sarcină, în ciuda faptului că metabolismul de 26 de ani ar fi trebuit să fie de partea ei, Sore s-a relaxat și a ajuns la concluzia că poate slăbi și fără diete draconice, urmând doar câteva reguli de bun simț. Mai mult decât atât, a reușit să slăbească 21 de kilograme fără să renunțe la mâncărurile ei preferate și 'periculoase', printre care burgeri și cartofi prăjiți. 'Eu nu am făcut altceva decât să îi dau corpului meu mâncare doar atunci când îi e foame, să am grijă ce mănânc în ideea că dacă azi mănânc un burger, 2-3 zile mănânc mai «curat». Și o regula importanta a mea este să nu mănânc niciodată tot din farfurie, noi tindem să mâncăm mai mult decât avem nevoie, mai repede, tocmai că până la senzația de sațietate avem nevoie de 20 de minute din momentul în care luam ultima gură de mâncare. Și treptat, de la multă mâncare, nemaimâncând tot din farfurie, am redus porțiile și așa s-au redus și kilogramele. Eu sunt gurmandă, a nu se înțelege greșit, ș nici în prezent nu îmi refuz nicio poftă culinară. Știu că dacă îmi respect corpul, așa cum îi dau ce își dorește, așa o să mă și abțin câteva zile după de la alimente interzise. Dar dacă ar fi să țin o dietă fără cartofi prăjiți, pizza, paste, dulciuri, cred că m-as transforma într-o persoană tristă', a concluzionat artista care recent a lansat o piesă cu Smiley, 'Jumătate'.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Cum arată acum Bianca Brad, una dintre cele mai frumoase femei din România. S-a făcut instructor de pilates şi este total

schimbată!

Bogdan Ioan – viața de după „Vocea României'. Ce relație are cu Smiley la patru luni de la terminarea concursului / Exclusiv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton