EXCLUSIV! Fotografii nemaivăzute cu Cătălin Botezatu din 2000! Avea cu 20 de kilograme mai mult

 Oana Popoiag
.
Cătălin BotezatuCătălin Botezatu

Privind înapoi, putem spune că, paradoxal, Cătălin Botezatu arată mult mai bine acum, la 52 de ani, decât arăta în urmă cu 20 de ani. VIVA! vă prezintă imagini de colecție nu tocmai flatante cu celebrul designer de pe vremea când  era ceva mai…'pufos'.

Celebru manechin al anilor ’80, Cătălin Botezatu este, la 52 de ani, un reper de eleganță. Juratul de la 'Bravo, ai stil' continuă să se mențină în formă și la 50+, fiind adesea întrebat cum reușește să rămână fit. Ce-i drept, din cauza unor probleme serioase la inimă, greutatea sa nu trebuie să crească și nici să oscileze. Pentru cei ce nu mai țin minte, este greu de crezut că a existat o vreme în care Bote pierduse lupta cu kilogramele. Se întâmpla în anul 2001, când acesta a realizat o ședință foto pentru VIVA!, unde Cătălin, deși elegant și grizonat, părea că abandonase lupta cu kilogramele.

De la condamnare la sărbătoare: 2000, un an cu surprize extreme pentru Cătălin Botezatu

Designerul avea foarte mult de lucru în acea perioadă, iar stresul nu-i era strain defel. În perioada ședinței foto VIVA!, experimenta stări la extrem. Pe de o parte, în anul 2000 Tribunalul București îl condamna la trei ani de închisoare pentru bancrută frauduloasă, pe de altă parte, în același an, devenea primul designer din lume ce primise permisiunea de a realizat un shooting în locuril sacre din Egipt: Piramidele și Sfinxul. Colecția sa 'Egyption' a fost prezentată apoi la Cairo şi Luxor.

La 19 ani, Cătălin Botezatu era 'ofertat' cu o căsătorie aranjată

În 1985, pe când avea doar 19 ani, Cătălin Botezatu a fost la un pas de a se căsători. Și nu vorbim despre orice fel de căsătorie, ci despre un mariaj aranjat, în străinătate: 'În momentul în care am câștigat un premiu european, pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă cu o tânără,  supermodel (pentru că n-aș fi putut rămâne altfel acolo), dar am refuzat pentru că, în același timp, eram foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat că a fost iubirea vieții lui. Am fost împreună mai mult de șapte ani. Mă aștepta în România…'

Foto: arhiva VIVA!, Andrei Via

Citește și:

Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, înainte de a fi celebră și excentrică. FOTO de colecție!

Cum arată Alina Ceușan nemachiată. Toate fotografiile ei sunt editate: 'Instagramul nu este viața reală'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton